ΤΟΠΙΚΑ

Προβολή του Βόλου και του Πηλίου στην τουριστική αγορά της Αγγλίας

προβολή-του-βόλου-και-του-πηλίου-στην-τ-828319

Στην 39η διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο έδωσε για ακόμη μια φορά το παρών ο Βόλος και το Πήλιο από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2018.

Οι τρεις Δήμοι, Βόλου Ζαγοράς- Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων συμμετείχαν με το λογότυπο VOLOS – PELION it’s true ως συνεκθέτες του ΕΟΤ στο κεντρικό περίπτερο της Ελλάδας.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με δημοσιογράφους του εξωτερικού κι επαγγελματίες του τουρισμού που επισκεφτήκαν το VOLOS PELION it’s true. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν συναντήσεις με τον ΕΟΤ, τόσο με τα στελέχη του Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας όσο και με τη Γενική Διεύθυνση του ΕΟΤ στην Ελλάδα, καθώς στην ατζέντα των θεμάτων του ΕΟΤ υπάρχει η ενίσχυση προώθησης του προορισμού Βόλος και Πήλιο.

Με βάση αυτή την ατζέντα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με αεροπορικές εταιρείες, παράγοντες της διεθνούς τουριστικής αγοράς όπως και της βρετανικής τουριστικής βιομηχανίας.

Ο ΕΟΤ της Αγγλίας επίσης στο πλαίσιο προώθησης της περιοχής μας δημοσίευσε ως προτεινόμενο προορισμό το Βόλο και το Πήλιο στο ABTA magazine, ένα περιοδικό που διανέμεται σε 20.000 μέλη του ABTA και στις επαφές της βρετανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου