ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς δίπλωμα και με πλαστές πινακίδες γιατί …έπρεπε να μεταβεί στο Νοσοκομείο Βόλου

χωρίς-δίπλωμα-και-με-πλαστές-πινακίδε-829380

Δεν είχε να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του και κατέθεσε τις πινακίδες. Από τότε οδήγησε το αυτοκίνητό του μόνο για μία φορά, καθώς λόγω καρδιολογικού επεισοδίου έπρεπε να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Τα παραπάνω ισχυρίστηκε για να δικαιολογηθεί για τις πράξεις του 43χρονος Βολιώτης που συνελήφθη προχθές στις 9.30 το πρωί στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ να οδηγεί αυτοκίνητο χωρίς να έχει δίπλωμα και έχοντας τοποθετήσει πλαστές πινακίδες.

Από την περαιτέρω προανάκριση είχε διαπιστωθεί ότι η άδεια οδήγησης είχε αφαιρεθεί από τον κατηγορούμενο λόγω υποτροπής του σε παράβαση του ΚΟΚ και συγκεκριμένα σε οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ο 43χρονος κρατήθηκε προχθές το βράδυ στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και χθες οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία τον παρέπεμψε για να απολογηθεί για τις πράξεις του στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε ακολούθως και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο μεθαύριο Παρασκευή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου