ΤΟΠΙΚΑ

Ιατρική βοήθεια σε οικονομικά αδύναμους πολίτες του Δήμου Βόλου

ιατρική-βοήθεια-σε-οικονομικά-αδύναμ-829769

Η Δημοτική Αρχή του Βόλου και προσωπικά ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, τον κ. Βασίλης Χαλβατζούλη, Διευθυντή Θωρακοκαρδιοχειρουργικού Τμήματος και τους συνεργάτες του, για τη σημαντική και ιδιαίτερης κοινωνικής ευαισθησίας πρωτοβουλία τους, που γνωστοποιήθηκε στη χθεσινή ημερίδα στον Βόλο, να προσφέρουν προνομιακές τιμές για ιατρικές υπηρεσίες και εξετάσεις στους εργαζόμενους του Δήμου, στους γονείς, συζύγους και τα παιδιά τους, αλλά και σε οικονομικά αδύναμους πολίτες του Βόλου.

Μάλιστα για τους οικονομικά αδύναμους πολίτες του Δήμου Βόλου ο κ. Χαλτζαβούλης ανακοίνωσε ότι το Κέντρο που διευθύνει θα τους παράσχει πλήρη βοήθεια, αρκεί να ενημερώνεται από το γραφείο του Δημάρχου, όπου θα πρέπει να απευθύνονται.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαλβατζούλης είπε: “Ο λόγος της ημερίδας είναι να μάθουν οι κάτοικοι του Βόλου ότι σε απόσταση μισής ώρας από την πόλη τους λειτουργεί καρδιοχειρουργικό κέντρο πλήρως εξοπλισμένο και από πλευράς μηχανημάτων και από πλευράς επιστημονικού προσωπικού. Το Κέντρο διαθέτει αυτή την στιγμή ό,τι πιο άρτιο και σύγχρονο υπάρχει σε ιατρικό εξοπλισμό.

Θα ήθελα όμως ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον πρώτο πολίτη του Βόλου, τον Δήμαρχο τον κ. Αχιλλέα Μπέο ο οποίος υπήρξε και είναι φίλος μου και θα ήθελα να του πω ότι το Καρδιοχειρουργικό Κέντρο είναι στη διάθεση του Δήμου Βόλου ώστε ο Δήμαρχος να μπορεί να εξυπηρετεί τους πολίτες ανεξαρτήτου οικονομικής επιφάνειας. Δήμαρχε, αγαπητέ Αχιλλέα εκτός από το προσωπικό του Δημαρχείου σου, όσοι πολίτες επισκεφθούν το γραφείο σου και εσύ κρίνεις ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν την οποιαδήποτε επέμβαση στα δικά μας τμήματα, αρκεί ένα τηλέφωνο από την γραμματεία να μας ενημερώσει και εμείς θα φανούμε αντάξιοι των όσων είπαμε. Αυτό θα πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους τους κατοίκους του Βόλου οι οποίοι για τον α΄ ή β΄ λόγο αδυνατούν και περιμένουν ουρές στα δημόσια νοσοκομεία αρκεί να υπάρχει η επιβεβαίωση από το γραφείο δημάρχου. Εμείς δεν θα αφήσουμε κανέναν χωρίς να επέμβουμε επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα”.

Απαντώντας ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, τόνισε: “Κύριε καθηγητά, παλιέ μου φίλε και σημερινέ, θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην όμορφη πόλη του Βόλου και να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική προσφορά που κάνετε, εγώ όμως θα κάνω αρχικά μια ευχή. Κανένας Βολιώτης και καμία Βολιώτισσα να μην χρειαστεί να σας επισκεφθεί και να έχουν πάντα υγεία.

Αυτή είναι η ευχή μου, όμως επειδή η πρόληψη και η παρακολούθηση είναι το σημαντικότερο για τον άνθρωπο χαίρομαι ιδιαίτερα που μία τέτοια μονάδα με καταξιωμένους γιατρούς βρίσκεται τόσο κοντά μας.

Η προσφορά σας αυτή είναι πολύ ευγενική και γενναιόδωρη και πραγματικά σας τιμά ως διακεκριμένο επιστήμονα, όπως και το επιτελείο σας , και θα είναι μεγάλη μας χαρά και ευχαρίστηση εφόσον κάποιος συνάνθρωπος μας το έχει ανάγκη να επισκεφθεί το Κέντρο σας και να μην χρειάζεται να μεταβεί στην Αθήνα ή στο εξωτερικό”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου