ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίκες Βολιωτών για τραυματισμούς οδηγών σε τροχαία

καταδίκες-βολιωτών-για-τραυματισμού-829870

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου εξέδωσε άλλες δύο καταδικαστικές αποφάσεις οι οποίες αφορούν σε σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα στη μία περίπτωση 64χρονος Βολιώτης δικάστηκε στο κατ’ έφεση Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών με τριετή αναστολή (όσο και πρωτόδικα) για ατύχημα που σημειώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Ο 64χρονος καταδικάστηκε για τροχαίο που έγινε στην Ιάσονος με Γκλαβάνη. Ως οδηγός αυτοκινήτου φέρεται να έστριψε αριστερά στην Γκλαβάνη και να έκοψε την κίνηση δικύκλου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύγκρουση οχημάτων, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε και τον τόπο του συμβάντος. Ο οδηγός του δικύκλου, ένας 28χρονος Βολιώτης, τραυματίστηκε σε χέρια – πόδια και χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο για να απολογηθεί για τις πράξεις του και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 55χρονος Βολιώτης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή για ατύχημα που σημειώθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 2013 στον Αλμυρό όταν δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν. Ο οδηγός τους ενός οχήματος, ένας 39χρονος, υπέστη κάταγμα. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι το άλλο όχημα έπεσε επάνω του και ότι δεν έκλεισε τον δρόμο σε κανένα, όμως δεν έπεισε το Δικαστήριο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου