ΤΟΠΙΚΑ

Με αργούς ρυθμούς το Γυμναστήριο Ζαγοράς

με-αργούς-ρυθμούς-το-γυμναστήριο-ζαγο-830756

Πριν από ένα χρόνο, τον Οκτώβριο του 2017, ξεκινούσαν οι εργασίες κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Ζαγοράς, προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ. Το έργο όμως που έχει χρονοδιάγραμμα παράδοσης 19 μήνες, τον Μάιο δηλαδή του 2019, προχωρά με πολύ αργούς ρυθμούς από τον εργολάβο που το έχει αναλάβει

Το έργο παρέμενε ημιτελές επί σειρά ετών. Είχε ξεκινήσει μέσω του προγράμματος «Ελλάδα 2004», αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Επικαιροποιήθηκαν οι μελέτες, επαναδημοπρατήθηκε και πριν ένα χρόνο ξεκίνησε η κατασκευή του. Σύμφωνα όμως με τον αντιδήμαρχο Αποστόλη Σουλδάτο οι εργασίες εξελίσσονται αργά.

Σημειώνεται ότι το έργο μόλις ολοκληρωθεί θα δώσει διέξοδο στη νεολαία προς την κατεύθυνση του αθλητισμού, ενώ παράλληλα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συναυλιακός χώρος, ως συνεδριακό κέντρο και μέσω αυτού ο Δήμος θα μπορέσει να ικανοποιήσει αιτήματα από ομάδες για να το χρησιμοποιήσουν ως προπονητικό κέντρο.

Το συγκρότημα του κλειστού γυμναστηρίου θα ανεγερθεί σε δημοτικό χώρο εμβαδού 8.727,4 τ.μ., που βρίσκεται εκτός ορίων του οικισμού Ζαγοράς στη θέση Κοτρώνι – Αθωνα. Το Κλειστό Γυμναστήριο καλύπτει επιφάνεια εμβαδού περίπου 1.455,60 μ2.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου