ΤΟΠΙΚΑ

Αφιέρωμα τιμής στον Χαράλαμπο Τσιμά

αφιέρωμα-τιμής-στον-χαράλαμπο-τσιμά-831382

Σε εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και τον Ροταριανό Ομιλο

Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες καλούνται να ζήσουν οι Βολιώτες τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Park» στις 19.30.

Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στον τ. πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Βόλου και επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών κ. Χαράλαμπο Τσιμά.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Ροταριανό Ομιλο Βόλου διοργανώνουν μια πρωτότυπη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου / σεμινάριο αυτογνωσίας του best seller βιβλίου του μαθηματικού και θετικού ψυχολόγου δρ. Δημήτρη Φλαμούρη «Ψυχο-λογικές Σχέσεις». Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό πάνω σε ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που απασχολούν όλους μας καθημερινά. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Βολιώτης φιλόλογος και συγγραφέας Διονύσης Λεϊμονής.

Το βιβλίο «Ψυχο-λογικές Σχέσεις» έχει ψηφιστεί στα δέκα καλύτερα βιβλία στην κατηγορία Ευ Ζην για το 2017, από το βιβλιοπωλείο «Public» και βρίσκεται στην πέμπτη έκδοση μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας. Είναι ένα εύληπτο και ξεχωριστό βιβλίο που ο συγγραφέας συνδυάζει τη μαθηματική λογική με την ψυχολογία και καταφέρνει μέσα από πρακτικούς διαλόγους να φέρει την αναλυτική ψυχολογική σκέψη στις συζητήσεις που όλοι κάνουμε καθημερινά με τους φίλους μας.

Ο Δημήτρης Φλαμούρης σπούδασε Μαθηματικά και κατόπιν έκανε μάστερ και διδακτορικό στα Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά στο Λονδίνο, όπου και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε επενδυτικές τράπεζες. Επιστρέφοντας στην Αθήνα δούλεψε σε εγχώρια χρηματιστηριακή και έχει διδάξει επί σειρά ετών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σε μια αποφασιστική στροφή καριέρας σπούδασε εκ νέου Ψυχολογία στο Λονδίνο με ειδίκευση στη Θετική Ψυχολογία. Πλέον είναι καθηγητής στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο και στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα και διοργανώνει σεμινάρια πάνω σε θέματα άγχους, σχέσεων και θετικής ψυχολογίας. Παράλληλα ασχολείται με το κρασί και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 70 χώρες συλλέγοντας εμπειρίες από ολόκληρο τον πλανήτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου