ΤΟΠΙΚΑ

Οι αιρετοί των υπηρεσιακών συμβουλίων

οι-αιρετοί-των-υπηρεσιακών-συμβουλίω-832127

Τα δύο αιρετά μέλη στα πενταμελή υπηρεσιακά συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μαγνησία, με θητεία δύο ετών, ανέδειξαν προχθές δάσκαλοι και καθηγητές αντίστοιχα.

Τα τέσσερα πρόσωπα που συμμετέχουν σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κάλπης είναι από την Πρωτοβάθμια ο Αποστόλης Μούσιος από τη ΔΑΚΕ με 350 ψήφους και ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης από τη ΔΗΣΥ με 200 ψήφους και από τη Δευτεροβάθμια η Μαρία Γιαννουλή από τη ΔΑΚΕ με 463 ψήφους και Σταύρος Κατσούρας από την Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση Καθηγητών με 116 ψήφους.

Αναπληρωτές εκλέχθηκαν οι Νικολέττα Τσούμαρη (για τον κ. Μούσιο) με 132 ψήφους, Αποστολία Μπέκα (για τον κ. Μούσιο) με 72 ψήφους, Χαράλαμπος Κοσμάς (για την κ. Γιαννουλή) με 70 ψήφους και Διαλεχτή Τσιτούμη (για τον κ. Κατσούρα) με 95 ψήφους.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών.

Σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας, στο τοπικό υπηρεσιακό συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό 40,1% και ακολουθούν ΔΗΣΥ με 26,5%, ΑΑ (ΣΥΡΙΖΑ) με 13,1%, Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών με 12,9% και Ριζοσπαστική Παρέμβαση με 7,3%.

Σε επίπεδο Δευτεροβάθμιας, στο τοπικό υπηρεσιακό συμβούλιο (ΠΥΣΔΕ) η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό 44,88% και ακολουθούν Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση Καθηγητών με 25,17%, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με 15,19%, Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) 14,76%.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου