ΤΟΠΙΚΑ

Υποψηφιότητα Κ. Καρτάλη για τις εκλογές

υποψηφιότητα-κ-καρτάλη-για-τις-εκλογέ-851206

Η προαναγγελθείσα εδώ και πολύ καιρό υποψηφιότητα του Κ. Καρτάλη για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Μαγνησίας είναι από χθες πραγματικότητα.
Ο Πρόεδρος του κεντρικού Ιδρύματος Στρατηγικών Μελετών (ΙΣΤΑΜΕ) “Ανδρέας Παπανδρέου” , πρώην Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Έργων και αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέθεσε μέσα στις προβλεπόμενες από το Καταστατικό προθεσμίες την υποψηφιότητα του προκειμένου να είναι υποψήφιος του κόμματος στο Νομό Μαγνησίας, αναδιατάσσοντας έτσι, όπως όλα δείχνουν, το πολιτικό σκηνικό στην περιοχή μας.
Με αφορμή την κατάθεση της υποψηφιότητάς του ο Κ. Καρτάλης έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Κατέθεσα το ενδιαφέρον μου για τη συμμετοχή στις επικείμενες εθνικές
εκλογές ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, γιατί θεωρώ – αντίθετα με τα συμπτώματα των καιρών – ότι η πολιτική μπορεί να δώσει λύσεις υπέρ των πολιτών.
Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου, γιατί πιστεύω σε μία νέα κοινωνική συμφωνία που θέτει στο κέντρο της τον άνθρωπο, σε ένα κράτος που είναι δίκαιο και αποτελεσματικό, σε μία κοινωνία που βασίζεται στη γνώση, σε μία Μαγνησία που κερδίζει στοιχήματα από το μέλλον της.
Κατέθεσα τέλος την υποψηφιότητα μου, σεβόμενος τις διαδικασίες που ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου δρομολόγησε και διασφάλισε, ώστε το ΠΑΣΟΚ να λειτουργήσει ως ανοικτό κόμμα.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου