ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ Βόλου στο Γηροκομείο

επίσκεψη-της-οννεδ-βόλου-στο-γηροκομε-833494

Ενημέρωση και συζήτηση για τη λειτουργία του ιδρύματος

Το Γηροκομείο Βόλου επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Βόλου, το οποίο σε μία πολύ ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα συνομίλησε με τους ηλικιωμένους.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον αντιπρόεδρο Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, τον διευθυντή του Γηροκομείου Γιώργο Ραπτόπουλο και τις Βάσια Πανοπούλου και Μεία Επισκόπου για τις καθημερινές δραστηριότητες των ηλικιωμένων.

Η ΟΝΝΕΔ Βόλου σ’ ανακοίνωσή της εξάρει δημόσια τη διοίκηση και το προσωπικό του Γηροκομείου, για το υψηλό επίπεδο της φροντίδας των 120 ηλικιωμένων, την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών, αλλά και το συνολικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν στην πόλη του Βόλου. Επισημαίνει επίσης ότι «η επίσκεψη στο Γηροκομείο, ένα ίδρυμα με ένα τεράστιο κοινωνικό έργο στην πόλη μας, έκλεισε με αληθινά χαμόγελα, αφού οι ηλικιωμένοι πρώτα τραγούδησαν στους επισκέπτες».

Από την πλευρά του το ΔΣ του ιδρύματος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ και ξεχωριστά σε καθένα από τα μέλη του κλιμακίου, ήτοι προς τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βόλου Χριστόφορο Ιγγλέση, στο μέλος της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ Μαρία Καραγιάννη και στα μέλη της ΟΝΝΕΔ Βόλου Απ. Κουταρέλο, Λ. Κόκκαλη, Ν. Παντελοδήμο και τη Βασιλική Κλιάρη, για την επίσκεψή τους στο ίδρυμα, τη δωρεά ποσότητας καφέ, καθώς και ενός χρυσόψαρου που δωρίστηκε στο Γηροκομείο με σκοπό να συνεισφέρει στην ευδιαθεσία των ηλικιωμένων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου