ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση του ΠΑΜΕ κατά ΓΣΕΕ

επίθεση-του-παμε-κατά-γσεε-833706

Για τη συνάντηση που είχε με το υπ. Προστασίας του Πολίτη

Επίθεση στη ΓΣΕΕ εξαπολύει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Μαγνησίας, υποστηρίζοντας ότι ζήτησε το συνέδριό της και των άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων να γίνονται με την παρουσία ΜΑΤ.

«Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Έτσι νομίζουν ότι θα συνεχίσουν ανενόχλητοι τον υπονομευτικό ρόλο τους, στους διεκδικητικούς αγώνες των εργαζομένων. Μιλάμε για έναν ξετσίπωτο κυβερνητικό συνδικαλισμό. Τα συνέδρια των συνδικαλιστικών οργανώσεων για τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ δεν είναι για τα οφίτσια και τα προνόμια των συνδικαλιστών. Είναι για τον προσανατολισμό και τον ρόλο των συνδικάτων. Ή θα είναι με το μεγάλο κεφάλαιο και το πολιτικό του προσωπικό ή με τα συμφέροντα της εργατικής τάξης» σημειώνει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Επίσης καλεί τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα «να μην αφήσουν έρμαιο τους εργαζόμενους στα νύχια του ΣΕΒ, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών και της κυβέρνησης, τους οποίους απλόχερα στηρίζουν για να γεμίζουν τα σεντούκια τους με ακόμα μεγαλύτερα κέρδη», όπως λέει.

Τέλος επισημαίνει πως «το ζήτημα αυτό δεν αφορά μόνο στα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Αφορά σε όλη την εργατική τάξη, τον λαό. Αφορά στην ίδια τη βελτίωση της ζωής τους που δεν μπορεί να γίνει χωρίς οργάνωση, χωρίς συμμετοχή στα σωματεία» και καταλήγει λέγοντας: «Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτούν θα βρουν μπροστά τους τους εργαζόμενους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου