ΤΟΠΙΚΑ

Νέα διοίκηση στον Α’ Σοροπτιμιστικό Oμιλο Βόλου

νέα-διοίκηση-στον-α-σοροπτιμιστικό-o-834155

Πρόεδρος η Ευαγγελία Γκόλια για τη διετία 2018 – 2020

Με τις ευλογίες εκπροσώπων της Εκκλησίας και τις ευχές των μελών ξεκίνησε η νέα διοίκηση του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου τη διετία δράσης με τον καθιερωμένο Αγιασμό που τελέστηκε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Παρκ».

Στο πλαίσιο της ολομέλειας που ακολούθησε, η νέα πρόεδρος Ευαγγελία Γκόλια παρουσίασε αναλυτικά και παραστατικά το πρόγραμμα δράσεων που έχει καταρτιστεί και στο οποίο περιλαμβάνονται εκδηλώσεις κοινωνικού, επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, ενώ τονίστηκε η συνέχιση δράσεων που έχουν τύχει της αποδοχής και υποστήριξης μελών και τοπικής κοινωνίας.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου είναι η εξής: Πρόεδρος η Ευαγγελία Γκόλια, α’ αντιπρόεδρος η Ελένη Τσικρικώνη, β’ αντιπρόεδρος η Ροσσάνα Πώποτα, γραμματέας η Λώρα Νασίκα, ταμίας η Ελένη Κότογλου. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου είναι η Κατερίνα Κύρκου και η Μαίρη Κίντη.

Εκπρόσωποι του Ομίλου στη Σοροπτιμιστική Eνωση Ελλάδας είναι η Μαρία Αγνουσιώτη και η Αμαλία Σέιδου. Διευθύντρια προγράμματος του Ομίλου είναι η Κίρκη Παπαδήμα, ενώ βοηθός διευθύντρια προγράμματος η Αθηνά Κουτσοδόντη – Κωστίκα.

Η πρόεδρος Ευαγγελία Γκόλια καλωσορίζοντας τα μέλη του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους του Σοροπτιμισμού που είναι μια παγκόσμια οργάνωση εθελοντριών σε 130 χώρες, απαριθμώντας 90.000 και πλέον μέλη, τα οποία στοχεύουν στην ενδυνάμωση των γυναικών με τη δημιουργία ικανών συνθηκών εκπαίδευσης, ασφαλών συνθηκών ζωής, καθώς και την αντιμετώπιση και απάλειψη θεμάτων που αφορούν στη βία και την ανισότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου