ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ρεκόρ 10ετίας νέων συμβάσεων τον Οκτώβριο

ρεκόρ-10ετίας-νέων-συμβάσεων-τον-οκτώβρ-834478

Ρεκόρ 10ετίας κατέρριψαν για τον μήνα Οκτώβριο οι υπογεγραμμένες νέες συμβάσεις σύνδεσης με το φυσικό αέριο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Συγκεκριμένα, υπεγράφησαν 3.300 νέες συμβάσεις στη Θεσσαλονίκη και στη Θεσσαλία από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη των πολιτών στο φυσικό αέριο.

Έως σήμερα, έχουν υπογραφεί το έτος 2018 συνολικά 19.216 νέες συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου, σημειώνοντας αύξηση κατά 34,3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του περσινού έτους.

Τα δημοτικά κτίρια του Δήμου Ελασσόνας στο δίκτυο φυσικού αερίου

Επίσης, οι συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου για τα 10 δημοτικά κτίρια της Ελασσόνας, υπογράφηκαν από τον δήμαρχο Ελασσόνας, κ. Ευαγγέλου Ν. και τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μπακούρα Λ., σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 05.11.2018 στα γραφεία του Δημαρχείου. Ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας, επεσήμανε ότι οι εργασίες κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στην Ελασσόνα έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και ότι το δίκτυο της περιοχής, υπολογίζεται να τροφοδοτηθεί εντός της πρώτης εβδομάδας του Δεκέμβριου 2018. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε η διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Καλογήρου Ε., το ενδιαφέρον των κατοίκων της Ελασσόνας είναι μεγάλο, καθώς έχουν ήδη κατατεθεί 760 αιτήσεις σύνδεσης ενώ έχουν ήδη συμβληθεί με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ οι πρώτοι καταναλωτές. Η ανάπτυξη του δικτύου θα συνεχιστεί με σκοπό να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος της Ελασσόνας, σύμφωνα πάντα με το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον των πολιτών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου