ΤΟΠΙΚΑ

Ημέρας Υιοθεσίας: Τέσσερα αδεσποτάκια βρήκαν δικό τους σπίτι

ημέρας-υιοθεσίας-τέσσερα-αδεσποτάκι-834740

Τέσσερα αδέσποτα σκυλάκια μεταξύ των οποίων κι ένα θηλυκό ΑμεΑ, βρήκαν χθες το δικό τους σπιτικό και οικογένεια για να τα φροντίζει. Η τετραπλή υιοθεσία αδέσποτων έγινε στο πλαίσιο της Ημέρας Υιοθεσίας Αδεσπότων από την Φιλοζωική Ομάδα Βόλου που πραγματοποιήθηκε χθες στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Αδέσποτα που φροντίζει η ΦΙΟΒ αλλά και από το Δημοτικό Κυνοκομείο Βόλου, βρέθηκαν στο Τσαλαπάτα αναζητώντας την δική τους οικογένεια. Τέσσερα από αυτά, τυχερά, έκλεψαν τις καρδιές των νέων τους οικογενειών και κατάφεραν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Οι οικογένειές τους υπέγραψαν συμβόλαιο υιοθεσίας και πήραν δώρο «λιχουδιές» για τα νέα τους μέλη από την PEDIGREE.

Ο μικρούλης Πάκο από το Δημοτικό Κυνοκομείο Βόλου, η Mousse το «μουσουδάκι» της ΦΙΟΒ, η Cookie και η όμορφη Φράνσις η μικρούλα Αμεα, ήταν τα τέσσερα αδέσποτα που «χάθηκαν» στις αγκαλιές των νέων οικογενειών τους.

Ολα τα σκυλάκια που προσφέρονταν για υιοθεσία είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα, αποπαρασιτωμένα και φέρουν ηλεκτρονική σήμανση.

Στο χώρο λειτουργούσε επίσης και bazaar με χειροποίητες κατασκευές για την ενίσχυση της ΦΙΟΒ ενώ όσοι ήθελαν προσέφεραν προμήθειες, όπως ξηρή τροφή(κροκέτες), ή κονσέρβες για σκύλους, αμπούλες και κολάρα εξωτερικής αποπαρασίτωσης, χάπια αποπαρασίτωσης, περιλαίμια, οδηγούς, μπολάκια φαγητού, παιχνίδια για ζώα και κουβέρτες, για χρήση στα αδέσποτα από τους εθελοντές της ΦΙ.Ο.Β.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου