ΤΟΠΙΚΑ

Ζεστή υποδοχή μελών της ΟΝΝΕΔ Βόλου από τους φιλοξενούμενους στο Γηροκομείο

ζεστή-υποδοχή-μελών-της-οννεδ-βόλου-απ-834856

Σε μια πολύ ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Βόλου πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή συνάντηση στο Γηροκομείο Βόλου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους και τους εργαζομένους του γηροκομείου. Από το πρόγραμμα δεν έλειψαν και τα τραγούδια που προς μεγάλη τους έκπληξη είχαν προετοιμάσει οι ηλικιωμένοι για να τους υποδεχτούν.

Στη συνέχεια περιηγηθήκαν στις εγκαταστάσεις και ενημερωθήκαν από τον Αντιπρόεδρο κ. Ευθύμιο Ζιγγίρίδη, τον Διευθυντή του Γηροκομείου κ. Ραπτόπουλο Γεώργιο και τις κ. Πανοπούλου Βάσια και κ. Επισκόπου Μεία για τις καθημερινές δραστηριότητες των ηλικιωμένων.

Οπως επισημαίνεται από τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που επισκέφθηκαν το Γηροκομείο, “Η επίσκεψη στο Γηροκομείο Βόλου, ένα ίδρυμα με ένα τεράστιο κοινωνικό έργο στην πόλη μας, έκλεισε με αληθινά χαμόγελα και φυσικά ανανεώσαμε του ραντεβού μας με τους διαμένοντες. Ύστερα από την επίσκεψη, η ΟΝΝΕΔ Βόλου. αισθάνεται την ανάγκη να δώσει δημόσια συγχαρητήρια στη Διοίκηση και το προσωπικό του Γηροκομείου, για το υψηλό επίπεδο της φροντίδας των 120 ηλικιωμένων, των κτιριακών υποδομών αλλά και το συνολικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν στην πόλη του Βόλου”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου