ΤΟΠΙΚΑ

Περιοριστικοί όροι σε ζευγάρι Ρομά για διακίνηση ναρκωτικών

περιοριστικοί-όροι-σε-ζευγάρι-ρομά-γι-837507

Μετά τις απολογίες χθες στον ανακριτή Βόλου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες από τον ανακριτή Βόλου οι δύο Ρομά, ένας άνδρας ηλικίας 21 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 18 ετών, που συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα να έχουν στην κατοχή τους οκτώ συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 3,51 γραμμαρίων.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του μετά από 24ωρη προθεσμία που είχε λάβει για να προετοιμαστεί.

Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, εμφάνιση στο οικείο αστυνομικό τμήμα μία φορά κάθε πρώτο πενθήμερο το μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Στη γυναίκα επιβλήθηκαν οι ίδιοι όροι με εξαίρεση την εγγυοδοσία.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι συνελήφθη για κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και εναντίον του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος καθώς η ηρωίνη που βρέθηκε να κατέχει ήταν μοιρασμένη σε συσκευασίες που ήταν έτοιμες για διακίνηση.

Σε στοχευμένο έλεγχο οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο Ρομά την ώρα που έφευγαν από το σπίτι του άνδρα μετά από πληροφορίες που υπήρχαν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου