ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία αυτοαπασχολούμενων στην Εφορία Βόλου

διαμαρτυρία-αυτοαπασχολούμενων-στην-838409

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Βόλου με βασικό αίτημα την υπαγωγή των αυτοαπασχολούμενων στο αφορολόγητο πραγματοποίησε σήμερα η Αγωνιστική Συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και της ΟΕΒΕΜ, στην οποία παραβρέθηκε και ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου.

Τα μέλη της παράταξης επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον προϊστάμενο της Εφορίας.

Η Αγωνιστική Συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και της ΟΕΒΕΜ ζητεί κατάργηση του νόμου που επιβάλλει φορολογία από το πρώτο ευρώ, κατάργηση των έμμεσων φόρων και του ΦΠΑ και μείωση των δημοτικών φόρων κατά 50%.

Ακόμη διεκδικεί αύξηση της φορολογίας προοδευτικά στο 45% στο μεγάλο κεφάλαιο και μεταξύ άλλων κατάργηση των νόμων που απελευθερώνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

«Δεν τσιμπάμε στην νέα τους απάτη. Με τα 11 μέτρα «αποκατάστασης των αδικιών» που εξήγγειλε από το βήμα της ΔΕΘΕ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ επιστρέφουν ορισμένα ψίχουλα από την τεράστια κλοπή του λαϊκού εισοδήματος για να ξεπλύνουν τη βάρβαρη πολιτική τους στα μάτια μας και να συνεχίσουν ανενόχλητοι το αντιλαϊκό τους έργο», αναφέρει ανακοίνωσή της παράταξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου