ΤΟΠΙΚΑ

Η ΕΨΑ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris 2018

η-εψα-στη-διεθνή-έκθεση-τροφίμων-και-πο-838892

Η ΕΨΑ, διευρύνοντας τη διεθνή παρουσία της, θα δώσει και φέτος το παρόν στη SIAL Paris, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών, που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι 21 έως 25 Οκτωβρίου.

Με ιστορία από το 1924, η βιομηχανία που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια την εξαγωγική της δυναμική, μεταφέρει την ελληνική υπεροχή, την καινοτομία και την παράδοση χιλιόμετρα μακριά, έχοντας «ταξιδέψει» ήδη το σήμα της σε 28 χώρες.

Εκτός από τη μοναδική συνταγή της Λεμονάδας και τη γεμάτη, φρουτώδη γεύση της Πορτοκαλάδας, την πολύχρωμη παλέτα των γεύσεών της συμπληρώνουν τα βιολογικά αναψυκτικά ΕΨΑ bio, τα Iced Tea, τα λάϊτ με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, τα πρωτοποριακά λάϊτ drops και η καινοτόμα Pink Lemonade.

Η ΕΨΑ, τα τελευταία χρόνια, έχοντας ως στόχο τη θωράκιση μεριδίων και την προώθηση επενδυτικών ευκαιριών, ακολουθεί έντονη πολιτική εξωστρέφειας με στόχο τις σταθερές συνεργασίες.

Παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα των μοναδικών γεύσεών της, η ΕΨΑ, ανάμεσα σε εκθέτες από όλον τον κόσμο, σας περιμένει στο Hall 2, Stand K 072 για να γνωρίσετε από κοντά τη φυσική απόλαυση των προϊόντων της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου