ΤΟΠΙΚΑ

Επιμορφωτικά σεμινάρια στο Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου

επιμορφωτικά-σεμινάρια-στο-ι-ι-ε-κ-δήμ-838966

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα υλοποιήσει επιμορφωτικά σεμινάρια, σχετικά με τις ειδικότητές του. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων, όπως δήλωσε η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Σοφία Χάλαρη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανέργους, εργαζόμενους, σπουδαστές και όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Από φέτος το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα παρέχει και μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για σπουδαστές και επαγγελματίες με σκοπό την ανάπτυξη των πρακτικών γνώσεων για τη βελτίωση των μεθόδων εργασίας τους.

Για την περίοδο 2018-2019 θα υλοποιηθούν τα κάτωθι σεμινάρια:

  1. Styling: Ορισμός του Style, Τάσεις και Αισθητική Μόδας, συνδυασμοί ρούχων, γκαρνταρόμπα.
  2. Σχεδιασμός Γυναικείου Αξεσουάρ: Σχεδιασμός παπουτσιού, τσάντας, ζώνης, γαντιού.
  3. Σχεδιασμός γυναικείας κολεξιόν: Αναλογίες, Πόζες, σχεδιασμός γυναικείων ενδυμάτων
  4. Τεχνικές Αργυροχρυσοχοΐας: Εισαγωγή στις βασικές έννοιες, δέσιμο πέτρας, βασικές και σύνθετες τεχνικές χρυσοχοϊας.
  1. Κεραμική Τέχνη: δημιουργία κεραμικών αντικειμένων με διάφορες τεχνικές, τεχνική λούστρου, ανάλυση όγκου, τροχός, υαλώματα
  2. Πρωτότυπες Δημιουργίες κοσμημάτων και αξεσουάρ: με τεχνικές ύφανσης από διάφορες χώρες, ανανέωση γκαρνταρόμπας με ιδιαίτερες τεχνικές βαφής, στάμπας και απλικαρίσματος.
  3. Ηλεκτρονικών Υπολογιστών : α) χειρισμός Η/Υαπό απλούς χρήστες, γνωριμία με το Word, Excel, Διαδίκτυο, β) δημιουργία ιστοσελίδας στο περιβάλλον WordPress, γ) Εκμάθηση Power Point, δ) Διαφήμιση στα Social Media: Facebook-Google+, LinkedIn, Twitter, Pinterest (πουλήστε μέσα από το pinterst),ε) Σύνταξη Ψηφιακού Βιογραφικού Σημειώματος, Εκμάθηση και εισαγωγή στην MySQL
  4. Μαγειρικής: Εορταστικά Μενού

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ., Ρήγα Φεραίου 1 και Χείρωνος σε δίμηνους “κύκλους” των 27 ωρών. Το κόστος του κάθε “κύκλου” κυμαίνεται από 40 έως 50 € ανάλογα με τα υλικά των εργαστηρίων.

Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου και οι υπάλληλοι του Δήμου και της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα σεμινάρια με 50% έκπτωση στο συνολικό κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο τηλέφωνο 24210 56446, στην ιστοσελίδα www.diek.gr., όπως επίσης και στα γραφεία της σχολής, όπου γίνονται καθημερινά και οι Εγγραφές από 10:00π.μ. – 15:00μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου