ΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Αρίσταρχο Σερασκέρη

πλήθος-κόσμου-στο-τελευταίο-αντίο-στο-728172

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε χθες στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου στην κηδεία του 56χρονου Βολιώτη εκπαιδευτή οδηγών και συνιδιοκτήτη της σχολής «Εκπαιδευτική Βόλου» Αρίσταρχου Σερασκέρη, πατέρα τριών παιδιών, που έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά και αιφνίδια.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι του 56χρονου έσπευδαν να συλλυπηθούν την οικογένειά του που βυθίστηκε στο πένθος και να πουν το στερνό αντίο. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στην τραγική κατάληξη του εκπαιδευτή οδηγών στο δεύτερο σπίτι του στη Μεγάλη Βελανιδιά όπου είχε πάει την Τρίτη για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο Αρίσταρχος Σερασκέρης δεν έδωσε προχθές σημεία ζωής και συγγενικό του πρόσωπο τον αναζήτησε. Καθώς δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις, στον τόπο κλήθηκε κλειδαράς και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Διασώστες βρήκαν τον 56χρονο νεκρό μέσα στο σπίτι του. Όπως έλεγαν ο άτυχος άνδρας πρέπει να ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 15 ώρες.

Η Αστυνομία απέκλεισε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ιδιώτης γιατρός πιστοποίησε την αίτια θανάτου του 56χρονου από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου