ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλος και Λάρισα ενώνουν τις δυνάμεις τους

βόλος-και-λάρισα-ενώνουν-τις-δυνάμεις-729192

Το κοινωνικό του πρόσωπό και το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου δείχνει η ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, που διοργανώνει ημερίδα και φιλανθρωπικό αγώνα, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 12:30μ.μ. και πολλές όμορφες εκπλήξεις περιμένουν τα κορίτσια ηλικίας 6-15 ετών που θα παρευρεθούν, ώστε να ενημερωθούν και να έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο του γυναικείου ποδοσφαίρου, παρουσία και του ομοσπονδιακού προπονητή των Εθνικών ομάδων, Αντώνη Πριόνα.

Μεταξύ άλλων, θα υπάρχει ομιλία από διατροφολόγο, που θα κατευθύνει γονείς και αθλήτριες στο θέμα «Αθλητισμός και διατροφή», ενώ θα υπάρξει και φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ακαδημίες των ΑΣ Βόλος 2004 και Νίκη Βόλου.

Η αφίσα των διοργανωτών

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας θα διεξαχθεί στις 4:30μ.μ. φιλανθρωπικός αγώνας, ανάμεσα στις ομάδες του Βόλος 2004 και ΑΕΛ, με στόχο τη στήριξη τεσσάρων ιδρυμάτων που προσφέρουν σπουδαίο έργο στην κοινωνία της πόλης του Βόλου.

Συγκεκριμένα, στην είσοδο του βοηθητικού γηπέδου θα τοποθετηθούν κουμπαράδες για της ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου, της ΕΛΕΠΑΠ, του ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες» και της Κιβωτού του κόσμου.

Με σύνθημα «Απολαμβάνω και στηρίζω: Είναι επιλογή μου», το Βολιώτικο σωματείο καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να παρευρεθεί στην ημερίδα, αλλά και στο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα της ΑΕΛ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου