10ημερο εκπτώσεων στην αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-24, 12:10:59
10ημερο εκπτώσεων στην αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας

Στις ενδιάμεσες εκπτώσεις που αρχίζουν την 1η Νοεμβρίου εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι έμποροι για ενίσχυση του τζίρου, που βρίσκεται στο ναδίρ το τελευταίο δίμηνο. Στο μεταξύ, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου,  η τοπική αγορά θα λειτουργήσει από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Ο θεσμός των ενδιάμεσων εκπτώσεων ισχύει από το 2010, ενώ η Κυριακή 4 Νοεμβρίου εντάσσεται στις οχτώ θεσμοθετημένες, βάσει νομοθεσίας, Κυριακές, όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Απόστολος Οντόπουλος, ενώ σημείωσε ότι ληφθεί σχετική απόφαση από το ΔΣ.

«Οι προσδοκίες μας είναι να τονωθεί η κίνηση στην αγορά, ερχόμαστε από δύο πολύ κακούς μήνες, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, ένα πάρα πολύ κακό δίμηνο και μια κακή καλοκαιρινή περίοδο γενικότερα και ευελπιστούμε ότι θα τονωθεί λίγο η ψυχολογία του κόσμου», τόνισε ο ίδιος. Η εμπορική κίνηση στην αγορά είναι υποτονική, σε χαμηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με πέρυσι και όπως τόνισε ο κ. Οντόπουλος, είναι η χειρότερη περίοδος που βιώνουν οι έμποροι τα τελευταία

ΓΛ. ΥΔΡ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=