ΤΟΠΙΚΑ

10ημερο εκπτώσεων στην αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας

10ημερο-εκπτώσεων-στην-αγορά-του-βόλου-κ-729656

Στις ενδιάμεσες εκπτώσεις που αρχίζουν την 1η Νοεμβρίου εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι έμποροι για ενίσχυση του τζίρου, που βρίσκεται στο ναδίρ το τελευταίο δίμηνο. Στο μεταξύ, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, η τοπική αγορά θα λειτουργήσει από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Ο θεσμός των ενδιάμεσων εκπτώσεων ισχύει από το 2010, ενώ η Κυριακή 4 Νοεμβρίου εντάσσεται στις οχτώ θεσμοθετημένες, βάσει νομοθεσίας, Κυριακές, όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Απόστολος Οντόπουλος, ενώ σημείωσε ότι ληφθεί σχετική απόφαση από το ΔΣ.

«Οι προσδοκίες μας είναι να τονωθεί η κίνηση στην αγορά, ερχόμαστε από δύο πολύ κακούς μήνες, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, ένα πάρα πολύ κακό δίμηνο και μια κακή καλοκαιρινή περίοδο γενικότερα και ευελπιστούμε ότι θα τονωθεί λίγο η ψυχολογία του κόσμου», τόνισε ο ίδιος. Η εμπορική κίνηση στην αγορά είναι υποτονική, σε χαμηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με πέρυσι και όπως τόνισε ο κ. Οντόπουλος, είναι η χειρότερη περίοδος που βιώνουν οι έμποροι τα τελευταία

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου