ΤΟΠΙΚΑ

Τα νήπια του Βρεφονηπιακού της Μητρόπολης τιμούν την επέτειο του «ΟΧΙ»

τα-νήπια-του-βρεφονηπιακού-της-μητρόπ-729676

Εκδήλωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητρόπολης Δημητριάδος θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, για να γιορταστεί το ηρωικό έπος του 1940.

“Ελάτε να τιμήσουμε τη γενιά, που με αγώνες και θυσίες, δόξασε την Πατρίδα μας, προσθέτοντας, λαμπρές σελίδες στην ιστορία της Ελλάδας”, επισημαίνεται από τη Διοίκηση του Σταθμού.

Με ένα πρόγραμμα απλό, ανάλογο της ηλικίας τους, αλλά μεστό και περιεκτικό σε μηνύματα και ιδέες, τα παιδιά θα ξεδιπλώσουν σημαντικές πτυχές και ιστορίας της πόλης του Βόλου μέσα από εικόνες καθημερινές, ηρωικές, γεμάτες συγκίνηση.

Θα θυμίσουν την αυτοθυσία του λαού μας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα μεταφέρουν το μήνυμα: « Ποτέ ξανά πόλεμος στην πόλη μας… Εμείς τα παιδιά θα ζήσουμε έναν καλύτερο κόσμο γεμάτο ΕΙΡΗΝΗ…»

Οι μικροί μαθητές θα δραματοποιήσουν στιγμιότυπα της καθημερινότητας της εποχής εκείνης, θα απαγγείλουν ποιήματα, θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των ηρώων μας και θα τραγουδήσουν επετειακά τραγούδια με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου