ΤΟΠΙΚΑ

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Ζαγοράς από το δυστύχημα με θύμα τον 57χρονο

σοκαρισμένη-η-κοινωνία-της-ζαγοράς-απ-730038

Τελευταίο αντίο χθες στον Αθανάσιο Χιώτη, οδηγό του μοιραίου αγροτικού που έπεσε σε χαράδρα

«Πάγωσε» η Ζαγορά από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη προχθές το βράδυ στον δρόμο από το Χορευτό προς Πουρί στο ύψος της Παρίσαινας.

Νεκρός από το αγροτικό αυτοκίνητο ανασύρθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ ο 57χρονος Αθανάσιος Χιώτης κάτοικος Ζαγοράς και παραγωγός μήλων.

Ο άτυχος άνδρας και η οικογένειά του προχθές το βράδυ βρίσκονταν στα Ψυγεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς στη γιορτή για την ημέρα μνήμης και τιμής στον συνεταιριστή με αφορμή τη συμπλήρωση 102 χρόνων από την ίδρυσή του.

Διασκέδαζε με την οικογένειά του στην εορταστική εκδήλωση στην οποία παραβρίσκονταν και πολλοί άλλοι συνεταιριστές και εργαζόμενοι.

Ο γιος του και η νύφη του αποχώρησαν νωρίτερα από εκεί γιατί έχουν μικρά παιδιά. Ο ίδιος και η σύζυγός του έφυγαν γύρω στις 9.40 το βράδυ με προορισμό τους την εξοχική κατοικία που έχουν στον Αγιο Αχίλλειο καθώς την επομένη είχαν να κάνουν εργασίες στα κτήματα.

Εντούτοις μετά από μία όμορφη βραδιά, το κακό καραδοκούσε σε στροφή στον δρόμο από Ζαγορά προς Χορευτό όπου άγνωστο για ποιον ακριβώς λόγο το αυτοκίνητο «έφυγε», με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα από άνδρες της ΕΜΑΚ. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως ανέφεραν ότι ο εν λόγω δρόμος είναι αγροτικός και δεν έχει φωτισμό.

Από την πτώση του αυτοκινήτου στη χαράδρα τραυματίστηκε και η σύζυγός του, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Κανένας από τη Ζαγορά δεν μπορούσε να πιστέψει χθες στην τραγική απώλεια. Στη κηδεία του Αθανάσιου Χιώτη που τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Ζαγοράς στις 4.30 το απόγευμα, παραβρέθηκε πλήθους κόσμου που έσπευσε να συλλυπηθεί την οικογένειά του. Ο άτυχος 57χρονος ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία και εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου