Καταδίκη τριών ατόμων για επεισόδιο με θηροφύλακα στο Πήλιο

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-23, 09:20:26
Καταδίκη τριών ατόμων για επεισόδιο με θηροφύλακα στο Πήλιο

Ενοχοι για αντίσταση κατά της Αρχής κρίθηκαν την Παρασκευή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δύο άνδρες ηλικίας 56 και 28 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 45 ετών για επεισόδιο που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2017 σε χωριό του Πηλίου.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν μεταξύ τους συγγενική σχέση, καθώς πρόκειται για ένα ζευγάρι και τον γαμπρό τους, αντιστάθηκαν σε έλεγχο θηροφύλακα, προκαλώντας φραστικό επεισόδιο, ενώ ο ένας από τους τρεις κατηγορείται ότι απώθησε τον θηροφύλακα με το χέρι του.

Στον έλεγχο είχε διαπιστωθεί ότι οι τρεις καταδικασθέντες είχαν στο αγροτικό αυτοκίνητό τους σε θήκη ένα κυνηγετικό όπλο. Στο Δικαστήριο παρόντες ήταν μόνο οι δύο άντρες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είχαν το όπλο μαζί τους για προστασία.

Εναντίον τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών με τριετή αναστολή, εφέσιμη.

Στο μεταξύ, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου χθες Δευτέρα εξέδωσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2017 στον Βόλο. Το Δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών με τριετή αναστολή. Επισημαίνεται, ότι ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε ερήμην, ενώ στο Δικαστήριο δεν παραβρέθηκε ούτε και η παθούσα.

Τέλος, το Δικαστήριο καταδίκασε χθες και έναν 31χρονο Πακιστανό για παραβίαση των όρων διαμονής και ψευδή κατάθεση στην Αρχή. Ο κατηγορούμενος τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση στην Αστυνομία. Εναντίον του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών με τριετή αναστολή, εφέσιμη.

Κ. Μ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=