ΤΟΠΙΚΑ

Χορός όλο …«Φλόγα»

χορός-όλο-φλόγα-731547

Η εθελόντρια Γεωργία Μπουδαλάκη ετοιμάζει χορευτική παράσταση για τη στήριξη των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες

Μία ξεχωριστή χορευτική παράσταση όλο …«Φλόγα» θα ετοιμάσει από τη νέα σεζόν που ξεκινά τη Δευτέρα στην κοινωνική σχολή χορού Βόλου η εθελόντρια Γεωργία Μπουδαλάκη. Η ακούραστη 22χρονη που μυεί μικρούς και μεγάλους στα μυστικά του χορού εντελώς δωρεάν συνεχίζει με τη δράση της να δίνει μαθήματα αλληλεγγύης και ζωής.

Η Γεωργία Μπουδαλάκη δεν θα συνεχίσει απλώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα δωρεάν μαθήματα χορού στην κοινωνική σχολή χορού που φιλοξενείται από την ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ στο Κοινωνικό Κέντρο Νέας Δημητριάδας. Όπως έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στο κυριακάτικο φύλλο του από φέτος θα ξεκινήσουν μαθήματα χορού χωρίς διακρίσεις, με τη δημιουργία τμήματος latin για παιδιά με ελαφριάς μορφής νοητική υστέρηση.

Το παραπάνω, αλλά και η δήλωσή της ότι «ο χορός δεν έχει όρια και δεν κάνει διακρίσεις», ενέπνευσε την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» Ντίνα Τριανταφύλλου η οποία ήρθε σε επαφή με την 22χρονη Βολιώτισσα προκειμένου να αναληφθεί δράση για τα παιδιά που δίνουν στην τρυφερή τους ηλικία τον σπουδαιότερο αγώνα, αυτόν για τη ζωή τους.

Αποφασίστηκε να συμπράξουν κοινωνική σχολή χορού και «Φλόγα» με στόχο τη διοργάνωση χορευτικής παράστασης στις αρχές Δεκεμβρίου για τη στήριξη του Συλλόγου. Δεν θα είναι μια απλή χορευτική παράσταση. Οι μαθητές της κοινωνικής σχολής χορού θα χορέψουν για τα παιδιά της «Φλόγας» και θα ακολουθήσουν πάρτι και λαχειοφόρος, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου.

Η Γεωργία Μπουδαλάκη μάλιστα δηλώνει ότι θα ήταν χαρά της να διδάξει χορό και στα ίδια τα παιδιά της «Φλόγας». «Ο χορός ανεβάζει τη διάθεση, σε κάνει να ξεφεύγεις από το πρόβλημά σου. Σου δημιουργεί καλή ψυχολογία που είναι το φάρμακο απέναντι στις ασθένειες», σημειώνει η ίδια με ενθουσιασμό για τη νέα συνεργασία που ξεκινά με έναν ξεχωριστό σκοπό.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου