ΤΟΠΙΚΑ

Στη ΜΕΘ 57χρονος μετά από πτώση στις Σταγιάτες

στη-μεθ-57χρονος-μετά-από-πτώση-στις-στα-731839

Στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διακομίστηκε χθες το απόγευμα ο τραυματίας

Γλίστρησε από σκαλοπάτια, έπεσε σε καλντερίμι και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Σοβαρά τραυματίστηκε χθες γύρω στις 12:30 το μεσημέρι ένας 57χρονος Βολιώτης.

Σύμφωνα με μάρτυρες του περιστατικού, ο 57χρονος εντοπίστηκε πεσμένος σε καλντερίμι στις Σταγιάτες χωρίς να έχει τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να προκληθούν πανικός και αναστάτωση. Άμεσα κλήθηκε σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, αλλά και σε άλλα τουλάχιστον δύο σημεία του σώματός του, στο πόδι και στο χέρι.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην κεντρική διασταύρωση για Σταγιάτες στη στροφή στα σκαλοπάτια που οδηγούν σε οικίες πάνω από τον δρόμο.

Άγνωστο τι συνέβη ακριβώς και ο 57χρονος έχασε την ισορροπία του ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατέβαινε τις σκάλες. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα ο τραυματίας είχε επισκεφτεί φιλικό του πρόσωπο για να κανονίσει μία εργασία.

Ο 57χρονος εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στη Χειρουργική Κλινική. Λόγω όμως της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι. Έτσι, χθες το απόγευμα ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διασωληνωμένος.

Επισημαίνεται ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία, η οποία άρχισε άμεσα να λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου