Τέσσερις εκποιήσεις ακινήτων Βολιωτών μέσω της πλατφόρμας

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-17, 18:00:09
Τέσσερις εκποιήσεις ακινήτων Βολιωτών μέσω της πλατφόρμας

Συνεχίζεται ο εφιάλτης των πλειστηριασμών για τους δανειολήπτες

 

Τρεις πλειστηριασμοί τεσσάρων ακινήτων Βολιωτών έχουν προγραμματιστεί για να πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Και οι τρεις πλειστηριασμοί γίνονται με επισπεύδουσες Τράπεζες, οι οποίες εκποιούν τα ακίνητα οφειλετών τους.

Συγκεκριμένα, κατά του πρώτου οφειλέτη ο πλειστηριασμός ο οποίος γίνεται με τιμή πρώτης προσφοράς αυτή των 82.000 ευρώ αφορά σε αγροτεμάχιο σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου έκτασης 20.451 τετραγωνικών μέτρων, εντός του οποίου υπάρχει μία αποθήκη, η οποία καταλαμβάνει χώρο 72,50 τετραγωνικών μέτρων.

Κατά του δεύτερου οφειλέτη ο πλειστηριασμός, ο οποίος διεξάγεται με τιμή πρώτης προσφοράς αυτή των 105.000 ευρώ, αφορά σε κατοικία που αποτελεί μέρος συγκροτήματος στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Η κατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο έκτασης 1.000, 70 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από υπόγειο, που διαθέτει γκαράζ και αποθήκη, ισόγειο με κουζίνα και σαλόνι και α’ όροφο με δύο υπνοδωμάτια, λουτρό και βεράντα.

Τέλος, κατά του τρίτου οφειλέτη Τράπεζα εκποιεί ένα οικόπεδο έκτασης 139,80 τετραγωνικών μέτρων σε ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σκοπέλου, το οποίο περιλαμβάνει δύο διώροφες οικοδομές με υπόγειο και πισίνες, που αποτελούν συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων. Ακόμη, κατά του ίδιου οφειλέτη Τράπεζα εκποιεί αγροτεμάχιο έκτασης 4.638 τετραγωνικών μέτρων. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 725.000 ευρώ.

Κ. Μ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=