ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε ο φωτογράφος Βαγγ. Στέλιαρος

πέθανε-ο-φωτογράφος-βαγγ-στέλιαρος-851206

 

Ανιση μάχη με την επάρατο έδωσε ο γνωστός φωτογράφος του Βόλου Βαγγέλης Στέλιαρος. Σε ηλικία 61 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, φίλους και συναδέλφους.

Ο φωτογραφικός του φακός έδινε το «παρών» σε πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Ο Βαγγέλης Στέλιαρος βάδισε από πολύ νεαρή ηλικία στα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα του Μιχ. Στέλιαρου, όταν ο τελευταίος διατηρούσε το φωτογραφείο «Πάνθεον» στη Ν. Ιωνία, στο ύψος της γέφυρας.

Από το φωτογραφείο του πατέρα του, σε ηλικία των 15 χρόνων, ο Βαγγέλης Στέλιαρος βρέθηκε να κοιτά γύρω του μέσα από το φακό, να εστιάζει και να αποτυπώνει χιλιάδες στιγμές στο ιλουστρασιόν χαρτί μέσα στο σκοτεινό θάλαμο.

Ξεχώρισε γρήγορα για τον επαγγελματισμό του και διατήρησε αργότερα τα δικά του καταστήματα, το ένα στην οδό Τοπάλη και το δεύτερο στη 2ας Νοεμβρίου, στο ύψος της γέφυρας.

Ο πρόωρος θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη στους δικούς του και σε όσους τον γνώριζαν, οι οποίοι μιλούν για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και πρόσχαρο άνθρωπο και για έναν καλό επαγγελματία.

Η κηδεία του Βαγγέλη Στέλιαρου θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 10:30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, προκειμένου να ταξιδέψουν τα δυο παιδιά του από το εξωτερικό όπου διαμένουν.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου