Συγκέντρωσαν και παρέδωσαν 60.000 καπάκια

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-13, 18:21:25
Συγκέντρωσαν και παρέδωσαν 60.000 καπάκια

Επί τέσσερα χρόνια λιλιπούτειοι μαθητές του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων «εργάζονταν» για έναν ιερό σκοπό. Συγκέντρωναν πλαστικά καπάκια προκειμένου να τα παραδώσουν για την αγορά αμαξιδίου συμμετέχοντας ενεργά στις πρωτοβουλίες στήριξης του αναπηρικού κινήματος.

Χθες, ταπαιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου παρέδωσαν στην ομάδα διάσωσης πάνω από 60.000 καπάκια, που είχαν συλλέξει κατόπιν παρότρυνσης των παιδαγωγών-εμψυχωτριών του ΚΔΑΠ εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου.

Οι παιδαγωγοί-εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ, κ.κ. Δέσποινα Μόσχου, κ. Αθανασία Κολοφωτιά και κ. Ελένη Νίκου, ευαισθητοποίησαν τα παιδιά πάνω στο θέμα της αναπηρίας, όπως και στο ότι για κάποια άτομα η αγορά αμαξιδίου αποτελεί ύψιστο θέμα και το έχουν πραγματικά ανάγκη, προκειμένου να ικανοποιούν τις καθημερινές τους ανάγκες. Έτσι, μετά από συγκεκριμένες δραστηριότητες και κατασκευές κλήθηκε η ομάδα διάσωσης, ώστε να δοθούν τα καπάκια και στη συνέχεια να παραδοθούν στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος», προκειμένου να βρουν τον… δρόμο τους.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=