ΤΟΠΙΚΑ

Υπό την επήρεια μέθης ο δικυκλιστής που τραυματίστηκε βαριά στη Γαλλίας

υπό-την-επήρεια-μέθης-ο-δικυκλιστής-πο-735959

Υπό την επήρεια μέθης διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ο 55χρονος δικυκλιστής που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο ατύχημα χθες το απόγευμα στην οδό Γαλλίας, στον Βόλο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έλεγχο αλκοτέστ που υπεβλήθη ο 55χρονος, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα το 0,77 τοις χιλίοις στην πρώτη μέτρηση και 0,80 τοις χιλίοις στη δεύτερη μέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 55χρονος οδηγούσε τρίτροχο σκούτερ στην Μακρινίτσης και -άγνωστο για ποιο λόγο- στη Γαλλίας δεν σταμάτησε για να δώσει προτεραιότητα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Opel Corsa που κινούταν επί της εν λόγω οδού με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν.

Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Διερχόμενοι πολίτες και κάτοικοι της περιοχής άκουσαν το δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης και έτρεξαν να δουν τι συνέβη.

Ο οδηγός του τρικύκλου ήταν τραυματισμένος καθώς δεν φορούσε το προστατευτικό του κράνος. Η οδηγός του αυτοκινήτου, μία 29χρονη Βολιώτισσα, ήταν σε κατάσταση σοκ. Ευτυχώς, όμως, ήταν τραυματισμένη ελαφριά μόνο στο πρόσωπο από τους αερόσακους του αυτοκινήτου που άνοιξαν μετά τη σύγκρουση των οχημάτων.

Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Τα πυροσβεστικά οχήματα απομάκρυναν το αυτοκίνητο από τη διασταύρωση για να απελευθερωθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Πάντως, κάτοικοι της περιοχής χαρακτήρισαν την εν λόγω διασταύρωση ως καρμανιόλα. Συγκεκριμένα, κάτοικος ανέφερε ότι στο ίδιο σημείο έχει δει τουλάχιστον τρία με τέσσερα ατυχήματα και διαμαρτυρήθηκε. «Η ορατότητα στο σήμα Stop επί της Μακρινίτσης εμποδίζεται από νεραντζιές. Είναι αναγκαίο να γίνει διαγράμμιση που να δίνει την προτεραιότητα στη Γαλλίας» επισήμανε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου