ΤΟΠΙΚΑ

Εκατοντάδες επισκέπτες στη 2η Γιορτή Ψωμιού στην παραλία

εκατοντάδες-επισκέπτες-στη-2η-γιορτή-ψ-737348

Εκατοντάδες πολίτες, αλλά και μαθητές της Γ΄ τάξης δημοτικών σχολείων του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου επισκέφτηκαν τη 2η Γιορτή Ψωμιού, η οποία άνοιξε τις πύλες της χθες στην παραλία του Βόλου, με τους αρτοποιούς να πιάνουν τους πλάστες και να μεταλαμπαδεύουν την αγάπη τους για τον άρτο στο καταναλωτικό κοινό.

Η Γιορτή Ψωμιού διοργανώνεται από τους «Μύλους Λούλη» και το Σωματείο Αρτοποιών Βόλου και Περιχώρων «Η Δήμητρα», για δεύτερη χρονιά φέτος, με μεγάλη επιτυχία.

Η υπεύθυνη μάρκετινγκ των «Μύλων Λούλη» Χριστίνα Ζαχάρη ενημέρωσε ότι πρόκειται για μία προσπάθεια, ώστε να έρθει κοντά ο καταναλωτής με τους αρτοποιούς και να μάθει να προτιμά τον φούρνο της γειτονιάς του. «Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή. Σας περιμένουμε όλους», πρόσθεσε η ίδια.

Το Σωματείο Αρτοποιών Βόλου και Περιχώρων απευθύνει κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή σε όλους τους καταναλωτές και ειδικά στους νέους, τα παιδιά.

Χθες, πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, τη Γιορτή Ψωμιού επισκέφτηκαν 260 παιδιά από δημοτικά σχολεία και συγκεκριμένα από τα 13ο, 16ο, 22ο, 3ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία Βόλου, ενώ την έκθεση επισκέφτηκαν και εκπαιδευόμενοι των εκπαιδευτηρίων «Παπάζογλου».

Σε όλους τους λιλιπούτειους δόθηκε μία αναμνηστική τσάντα που περιείχε ένα πακέτο αλεύρι από τους «Μύλους Αγίου Γεωργίου», αλλά και έντυπο πληροφοριακό υλικό για τις συνταγές που μπορούν να ζυμώσουν με τη μαμά τους και τη γιαγιά τους. Ακόμη προσφέρθηκαν κουλούρι και χυμός.

Επισημαίνεται ότι στη Γιορτή Ψωμιού λειτουργεί βιωματικό εργαστήριο για την ενημέρωση του καταναλωτή σχετικά με τη διαδικασία για την παραγωγή άρτων και σκευασμάτων.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου, με ώρες προσέλευσης κοινού από 09.00 έως 13.00 και από 18.00 έως 21.00.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου