Επιλογή Ευθύνης: «Ο σκουπιδοτενεκές της ιστορίας είναι βέβαιο πως σύντομα θα μεγαλώσει κι άλλο...»

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-08, 20:59:52
Επιλογή Ευθύνης: «Ο σκουπιδοτενεκές της ιστορίας είναι βέβαιο πως σύντομα θα μεγαλώσει κι άλλο...»

Από την παράταξης της α΄ ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου σε απάντηση ανακοίνωσης του εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου, αναφέρονται τα εξής:

"Σχολιάζοντας την κατάπτυστη ανακοίνωση, που καταχρηστικά, για μια ακόμη φορά, εμφανίζεται σαν ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, από την παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» αναφέρονται τα εξής:

«Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς. Είπαμε κι εμείς ότι  βρέθηκε επιτέλους ένα θέμα να ομονοήσουμε, και αντ’ αυτού, εισπράξαμε μια ακόμη ιταμή επίθεση, με το γνώριμο ύφος πολιτικού υποκόσμου. Ίσως να ισχύει αυτό που έγραψε ο Β. Ουγκώ: «Οι κακοί άνθρωποι φθονούν και μισούν. Είναι ο δικός τους τρόπος να θαυμάζουν».

 Εν πάση περιπτώσει,  εκεί που περιμέναμε να συμπλεύσουν μαζί μας στην αξίωση να ρίξει η Αστυνομία άπλετο φως στις δύο υποθέσεις βίας που έχουν καταγγείλει, εκείνοι προτίμησαν να απορροφηθούν στο ψάξιμο του σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας!  

Ας μην κουράζονται. Είναι σίγουρο πως στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, θα βρουν πεταγμένους αγύρτες,  δημαγωγούς και καιροσκόπους, που κατάφεραν να ξεγελάσουν τον λαό και του είπαν όσα ήθελε ν’ ακούσει, μόνο και μόνο για να κερδίσουν την εξουσία. Θα βρουν καταχωνιασμένους  τυχοδιώκτες, που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, προκειμένου να διχάσουν την κοινωνία, να σπιλώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, να καταλύσουν τη νομιμότητα, να  υπονομεύσουν θεσμούς.

Ο σκουπιδοτενεκές της ιστορίας είναι βέβαιο πως σύντομα θα μεγαλώσει κι άλλο...».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=