ΤΟΠΙΚΑ

«Η Αστυνομία να ρίξει άπλετο φως στις υποθέσεις βίας που κατήγγειλαν Γαλάτης και Μπέος»

η-αστυνομία-να-ρίξει-άπλετο-φως-στις-υ-739050

Σε σχέση με την καταγγελία του κ. Απ. Γαλάτη, ότι, χθες βράδυ, τρία άτομα του έστησαν ενέδρα και τον χτύπησαν, αλλά και την καταγγελία, πριν από ένα μήνα, του κ. Αχ. Μπέου, ότι δύο άτομα επίσης του είχαν στήσει ενέδρα, από την παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου και παρουσιαστής τηλεοπτικής αθλητικής εκπομπής, Απ. Γαλάτης, κατήγγειλε ότι. χθες βράδυ, τρία άτομα του είχαν στήσει ενέδρα, την ώρα που έφτανε στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA, και τον χτύπησαν.

Πριν από ένα μήνα, ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, είχε καταγγείλει ότι, επιστρέφοντας το βράδυ της Τετάρτης 5.9.2018 στο σπίτι του, αντιλήφθηκε ότι δύο άτομα με κουκούλες και μαύρα φούτερ του είχαν στήσει ενέδρα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, αλλά τρόμαξαν από κορνάρισμα ΙΧ πολίτη, ο οποίος τους εντόπισε και ήθελε να προφυλάξει τον δήμαρχο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας, στις 8.9.2018, που δεν έχει διαψευστεί, «η Αστυνομία έκανε γνωστό πως έγιναν έρευνες από κάμερες της περιοχής αλλά μέχρι σήμερα δεν εντοπίστηκαν τα άτομα που περιέγραψε (ενν. ο κ.Μπέος)». Ακόμη, ότι «ο κ. Μπέος δεν θυμόταν να προσδιορίσει στους αστυνομικούς ούτε στοιχεία του αυτοκινήτου ούτε του ατόμου με το οποίο μίλησε» και ότι «από τις κάμερες της περιοχής, στην χρονική περίοδο αναφοράς, δεν εντοπίστηκε κάποιο όχημα αλλά η έρευνα συνεχίζεται και η οικία του δημάρχου βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση». Έκτοτε, «άκρα του τάφου σιωπή»…

Πέραν της αυτονόητης και χωρίς αστερίσκους καταδίκης της βίας, από οπουδήποτε και αν προέρχεται και οποιονδήποτε κι αν στοχεύει, καλούμε την Αστυνομία να επιτελέσει το υπηρεσιακό της καθήκον, να ρίξει άμεσα άπλετο φως στις δύο αυτές υποθέσεις που ρίχνουν τη σκιά τους στην πόλη και να ενημερώσει υπεύθυνα, χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα, την τοπική κοινωνία.».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου