ΤΟΠΙΚΑ

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες παραμονής για τη Νίκη, που αύριο υποδέχεται την Καστοριά

εξανεμίστηκαν-οι-ελπίδες-παραμονής-γ-851206

Μόνο μαθηματικά πλέον υπάρχουν αμυδρές ελπίδες παραμονής για τη Νίκη. Μετά την ήττα στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική θα πρέπει να γίνουν μια σειρά από… θαύματα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική η ιστορική ομάδα της Ν. Ιωνίας. Κατώτεροι των περιστάσεων σε ακόμη ένα κρίσιμο ματς οι παίκτες του Σταύρου Διαμαντόπουλου αποχώρησαν ηττημένοι από τον… τελικό της 27ης αγωνιστικής της δεύτερη τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και πλέον η σωτηρία απέχει στους επτά βαθμούς. Διαφορά εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο να καλυφθεί στις εναπομείνασες επτά αγωνιστικές, βάσει της εικόνας του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας που δεν έχει πείσει οτι μπορεί για την ανατροπή, αλλά και του προγράμματος των ομάδων που κυνηγάει για να βάλει από κάτω στην βαθμολογία και να ξεφύγει της επικίνδυνης ζώνης.
Η διοίκηση ενοχλήθηκε μάλιστα ιδιαίτερα από την αδιαφορία κάποιων παικτών και μετά το αυριανό ματς στο Πανθεσσαλικό με την Καστοριά ενδέχεται να προχωρήσει σε λύσεις συμβολαίων.

Κατώτερη των περιστάσεων
Η Νίκη σε ακόμη ένα οριακό παιχνίδι εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε με 1-0 την ήττα από την Προοδευτική στον Κορυδαλλό. Ναι μεν η ομάδα της Ν. Ιωνίας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και έχασε μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπόλο (29’) Χώνο (30’), Παλάσκα (67’) και Μουρατίδη (68’) για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο δεν τα κατάφερε κόντρα σε μια μέτρια Προοδευτική, που ευτύχησε να προηγηθεί με ένα γκολ στο 85’ ύστερα από κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τον Γκίτκο σε σουτ του Χατζηγεωργαλή. Μέχρι τη στιγμή του γκολ ο κυανόλευκος πορτιέρο είχε καλή παρουσία και ήταν μεταξύ των διακριθέντων του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 24’, αλλά ο κ. Πολατιάν είχε διαφορετική γνώμη. Ετσι η Νίκη βρέθηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τέσσερις προς την έξοδο
Τέσσερις παίκτες θα δουν την έξοδο πριν καλά, καλά ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Καϊμακάμης και υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη δυσαρεστήθηκαν από την χαμηλή απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με την Προοδευτική και τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Η κυανόλευκη ΠΑΕ φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει στην λύση των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, χωρίς να έχουν διαρρεύσει μέχρι χθες περισσότερα στοιχεία. Πάντως εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά το αυριανό εντός έδρας ματς με την Καστοριά στο Πανθεσσαλικό.

Αύριο με Καστοριά στο Πανθεσσαλικό
Πριν ακόμη συνέλθει από την ήττα από την Προοδευτική που ίσως αποδειχτεί καταδικαστική για την συνέχεια, η Νίκη είναι αναγκασμένη να υποδεχτεί αύριο στις 4μμ στο Πανθεσσαλικό, την Καστοριά. Η κυανόλευκη ομάδα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής υποδέχεται τους «γουναράδες» θέλοντας το τρίποντο, μήπως και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα μπορέσει να έχει κάποιες ελπίδες, αν και η κατάσταση φαίνεται μη αναστρέψιμη. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος για το αυριανό ματς δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες, Ρίκα, Τζουλιάνο και Γκιόροκ.
Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Αφόνσο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το αυριανό παιχνίδι.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Α. Παππάς από τον ΣΔΠ Αθήνας με βοηθούς του τους Π. Μαστροδήμα και Σ. Παπαθανασίου από τον ίδιο σύνδεσμο και τέταρτο το Ν. Χαραλαμπίδη από την Καβάλα.

Β ΕΘΝΙΚΗ – 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ
1 0
Σκόρερ: 85’ Χατζηγεωργαλής
Κίτρινες: Βέρτζος, Τελκίνσκι – Πιττάκας
Κόκκινη: 89’ Χατζηγεωργαλής (2η κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μουκέας, Βέρτζος, Ζαχαρόπουλος, Προβατίδης, Πιπεριάς, Σαββίδης (81’ Κωστόπουλος), Καντέ, Τελκίνσκι (39’ Χατζηγεωργαλής), Κόρμπος, Γκούρμα (72’ Εκουέμε), Ζαϊμι
ΝΙΚΗ: Γκίτκος, Μπαλάφας, Ρουμελιώτης, Κουτσογιάννης, Γκάγκας, Αφόνσο (39’ Παλάσκας), Αρτσε, Μπόλος (68’ Παυλίδης), Χώνος (86’ Πιττάκας), Ντε Καρβάλιο, Μουρατίδης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου