ΤΟΠΙΚΑ

Σε εκλογές οι μαθηματικοί της Μαγνησίας

σε-εκλογές-οι-μαθηματικοί-της-μαγνησί-740026

Στις κάλπες κατέρχονται τα μέλη της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας για την ανάδειξη της νέας διοικούσας επιτροπής του τοπικού παραρτήματος της εταιρείας.

Ενόψει των εκλογών πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, στα γραφεία του παραρτήματος στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου, η γενική συνέλευση.

Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, προτάσεις για τη νέα διετία και θα εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (χρειάζεται το 1/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ.. Η συνέλευση της 20ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε αριθμό μελών, σύμφωνα με το καταστατικό.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής και νέου Εποπτικού Συμβουλίου, προγραμματίζονται για το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στο Γραφείο Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Βόλου (Κύπρου 48), από τις 10:00 μέχρι τις 13:30. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως την ημέρα των εκλογών ή δια αλληλογραφίας, με επιστολή, που θα σταλεί στην εφορευτική επιτροπή μέχρι και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την ψηφοφορία δι’ αλληλογραφίας θα κοινοποιηθούν με νέα ανακοίνωση μαζί με το εκλογικό υλικό. Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για την Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος, ή για το Εποπτικό Συμβούλιο, παρακαλούνται να το δηλώσουν στην απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή μέχρι και τις 20Οκτωβρίου, προκειμένου να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια και να σταλούν εγκαίρως σε όλα τα μέλη. Υπενθυμίζεται επίσης ότι την ίδια ημέρα, Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και η 1η φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο Θαλής» στις αίθουσες των διδακτηρίων του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου