ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινούν οι διήμερες εργασίες στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

ξεκινούν-οι-διήμερες-εργασίες-στο-επι-740574

Αρχίζει σήμερα Παρασκευή το 5ο πανελλήνιο συνέδριο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με θέμα «Επικοινωνία, μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις».

Το συνέδριο, το οποίο είναι διήμερο, θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει σήμερα Παρασκευή την 3η σύνοδο αντιπροέδρων στις 6 το απόγευμα και γνωριμία με τον εισηγητή του συνεδρίου δρ. Κοτζαϊβάζόγλου Ιορδάνη επίκουρο καθηγητή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στις 7 το απόγευμα.

Ακόμη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 8 το απόγευμα γνωριμία με τους εκπροσώπους του κολεγίου CDA Πάφου Ευστάθιο Μιχαήλ διευθυντή του κολεγίου CDA – πρώην διευθυντή Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, κ. Καρολίνα Κυπριανού διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του κολεγίου CDA, κ. Γεώργιο Μποσμαλή λέκτορα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, συνεργάτη του κκολεγίου CDA και κ. Ελένη Ζαγγελίδου προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, συνεργάτιδα του κολεγίου CDA.

Το συνέδριο θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο 6 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί. Το προεδρείο του θα αποτελείται από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλη Μπασδάνη, τον πρόεδρο της Ένωσης Λειτουργών Νικόλαο Αγγελέτο, τον γεν. γραμματέα της Ένωσης Μιχάλη Παναγιώτου και τον αντιπρόεδρο Περιφέρειας Θεσσαλίας Θωμά Κωνσταντέλο.

Αντίστοιχα, η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου θα αποτελείται από τον επίκουρο καθηγητή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ιορδάνη Κοτζαϊβάζογλου, τον νομικό σύμβουλο Βασίλη Νιζάμη και τον οικονομολόγο ΜΒΑ Αντώνη Λουκά. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο δρ. Ιορδάνης Κοτζαϊβάζογλου.

Στις 9 θα γίνουν οι εγγραφές στο συνέδριο, ενώ στις 9.30 θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί καις τις 10 θα γίνει η έναρξη.

Η 1η ενότητα του συνεδρίου αφορά στην έννοια και σημασία του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Στις 11:30 θα ακολουθήσει διάλειμμα, ενώ στις 11:45 θα αναπτυχθεί το θέμα «Φιλοσοφία και τρόπος σκέψης της επικοινωνίας».

Η 2η ενότητα του συνεδρίου περιλαμβάνει τα θέματα «Πρακτικές, τεχνικές επικοινωνίας (Α’ μέρος)», που θα αναπτυχθούν στις 13:45 και

«Πρακτικές, τεχνικές επικοινωνίας (Β’ μέρος) στις 15:30.

Στις 17:00 το συνέδριο θα ολοκληρωθεί.

Στα διαλείμματα θα υπάρχει μπουφές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου