ΤΟΠΙΚΑ

Επιλογή Ευθύνης για δημοτική αρχή: «Η γελοιοποίηση δεν έχει όρια». Απάντηση του Δήμου Βόλου

επιλογή-ευθύνης-για-δημοτική-αρχή-η-γ-741048

Σχολιάζοντας την πρόσφατη δραστηριότητα της δημοτικής αρχής Βόλου η παράταξη της α΄ ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, “Επιλογή Ευθύνης”, αναφέρει:

«Τι σου είναι, τελικά, οι εκλογές! Ιδιαίτερα, όταν ξέρεις πως βρίσκεσαι σε αποδρομή. Μέχρι και τον… «κικιρίκου» μπορείς να μεταμορφώσεις σε Ντε Κίρικο. Και μέχρι και την …«ψαρόβαρκα» μπορείς να μεταμορφώσεις σε Αργώ. Το ότι με περισσή αυθάδεια και ανερυθρίαστα χλεύαζες δύο τέτοια ταυτοτικά ζητήματα της πόλης, ας πάει και το παλιάμπελο, περασμένα ξεχασμένα. Και το ότι χαράμισες τέσσερα ολόκληρα χρόνια και μόλις στην …εκπνοή του αγώνα πασχίζεις απελπισμένα να δείξεις πως δήθεν νοιάζεσαι, δεν τρέχει δα και τίποτα, όταν εκπροσωπείς ό,τι πιο παλαιοκομματικό, ό,τι πιο φαύλο κι ό,τι πιο φθαρμένο μπορεί να υπάρξει. Δεν μένει πια, παρά μια παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ με πρωταγωνιστή τον Κιμούλη! Η γελοιοποίηση, άλλωστε, όρια δεν έχει.

Την ίδια ώρα, πέφτουν οι σοβάδες στο 1ο ΕΠΑΛ, το 1ο-25ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου θυμίζει ξέφραγο αμπέλι, το σκουπίδι πάει σύννεφο, η ατμόσφαιρα «ευωδιάζει», το ΕΑΚ είναι στο μαύρο χάλι, εγκαινιάζονται …ταμπέλες, το δημοτικό χρήμα για διαφήμιση, με πρόσχημα τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ετοιμάζεται να ρεύσει άφθονο, η αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης καρατομείται, για να μην ξεσπάσει η οργή στον «Μεγάλο», ενώ απ’ τον πολιτικό κανιβαλισμό δεν γλυτώνουν ούτε οι γονείς των παιδιών με αναπηρία! Βόλος, πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου 2018…».

Απάντηση του Δήμου Βόλου στο σχόλιο της παράταξης

Από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Κρίνοντας και από την σημερινή, πλήρη ασυναρτησιών και αντιφάσεων, ανακοίνωση της Νατάσσας Οικονόμου, που από πριγκίπισσα και διάδοχος του θρόνου του προφυρογέννητου έχει καταντήσει πολιτική αμπιγιέζ άλλων υποψηφίων, της εκφράζουμε την κατανόηση και την συμπάθειά μας.

Είμαστε διατεθειμένοι ακόμη και να της δώσουμε συστατική επιστολή, μήπως και της ρίξουν έστω και μια ματιά στην διάρκεια των επιλογών του χώρου της. Μέχρι τότε ας κρατήσει την ψυχραιμία της, αν μπορεί, γιατί και τα χρόνια περνούν και εν τέλει η ευτυχία δεν κρύβεται μόνο σε μια καρέκλα…”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου