ΤΟΠΙΚΑ

Εξώδικο στη διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου

εξώδικο-στη-διευθύντρια-της-παιδιατρ-741775

Από τη γιαγιά του 19μηνου αγοριού, το οποίο το καλοκαίρι κινδύνεψε σοβαρά από δήγμα φιδιού

Εξώδικη απάντηση έστειλε χθες η Συραγώ Μητρομάρα – Γαλάτου, η γιαγιά του βρέφους μόλις 19 μηνών που στις 23 Ιουλίου κινδύνεψε σοβαά από από δήγμα φιδιού, στη διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Αναστασία Αναστασίου – Κατσιαρδάνη.

Η γιαγιά του παιδιού καλεί έστω και την τελευταία στιγμή την κ. Αναστασίου να ζητήσει ταπεινά μία συγγνώμη για την αφόρητη ταλαιπωρία που υπέστη το παιδί και να αφήσει κατά μέρος τις απειλές περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη, οι οποίες, όπως λέει, δεν τη φοβίζουν.

Η ίδια επισημαίνει ότι όλα όσα αναφέρει η διευθύντρια της Παιδιατρικής στην εξώδικη επιστολή της τη βρίσκουν κάθετα αντίθετη, ενώ λέει ότι «εκθέτουν και την ίδια τη διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής». Η γιαγιά του παιδιού επιφυλάσσεται τέλος να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Αναλυτικά, στην εξώδικη απάντησή της η Συραγώ (Γιούλα) Μητρομάρα – Γαλάτου αναφέρει τα εξής: «Σε απάντηση των όσων αναφέρεται στην από 26.09.2018 εξώδικη διαμαρτυρία, πρόσκληση και δήλωσή σας, η οποία μου κοινοποιήθηκε με πορεία δικαστικού επιμελητή την 28.09.2018, έχω να σας εκθέσω τα ακόλουθα:

Όλα όσα αναφέρετε στην προαναφερόμενη εξώδική σας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά σε εμένα και στον συνοδό παππού του εγγονού μας, Χρήστο Γαλάτο, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από ημάς, κάτω από δύο διαφορετικές εκδοχές, δηλαδή: α/ είτε ημείς την 23.07.2018, μεταφέραμε τον εγγονό μας σε ΑΛΛΟ Νοσοκομείο και όχι στο Νοσοκομείο του Βόλου, β/ είτε προφανώς πάσχουμε από κάποια ασθένεια διαταραχής προσωπικότητας και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Επί του προκειμένου, σας δηλώνω, ότι όλα όσα αναφέρετε με βρίσκουν κάθετα αντίθετη σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα το μεσημέρι της 23.07.2018 στο Νοσοκομείο του Βόλου. Προφανώς σας έχει δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση, ότι εμείς, ως παππούδες, έχουμε μειωμένη αντίληψη των πραγμάτων κι Εσείς μπορείτε να διατείνεστε ό,τι θέλετε, προσδοκώντας ότι κάτω από τον μανδύα της ιατρικής σας ιδιότητας, θα πείσετε την κοινή γνώμη. Γι’ αυτό άλλωστε δημοσιεύσατε και το περιεχόμενο του εξωδίκου σας στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο την ίδια ημέρα που μου το κοινοποιήσατε, χωρίς να υφίσταται κάποιος ιδιαίτερος λόγος να προβείτε σ’ αυτήν την ενέργεια.

Καλά πράττετε και «χτίζετε» την υπερασπιστική σας γραμμή. Εκτιμώ ότι μάλλον θα σας χρειαστεί, αλλά Σας ΔΗΛΩΝΩ, ότι όσα αναφέρετε, μου είναι παντελώς αδιάφορα τώρα πια.

Ό,τι είχα να καταθέσω το ανέφερα με κάθε λεπτομέρεια στο πολυσέλιδο υπόμνημά μου, στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου για το περιστατικό, οπότε τον λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη.

Κι επειδή εξακολουθείτε να με προκαλείτε σας απαντώ να μην προκαλείτε την τύχη σας. Σας επισημαίνω, ότι ήδη, από σημεία του περιεχομένου της εξωδίκου, με βάση δημόσια έγγραφα που έχω στην κατοχή μου, εκτίθεστε.

Σας ΚΑΛΩ, λοιπόν, έστω και την τελευταία στιγμή να ζητήσετε ταπεινά μία συγγνώμη (όχι σ’ εμένα) αλλά στους γονείς του παιδιού, για την αφόρητη ταλαιπωρία που υπέστη και να αφήσετε κατά μέρος τις απειλές σας περί προσφυγής σας σε αστικά και ποινικά δικαστήρια. Αυτού του είδους οι απειλές δεν με φοβίζουν.

Με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα, στην κ. Αναστασία, σύζυγο Σιδέρη Κατσιαρδάνη, το γένος Λαμπριανού Αναστασίου, Διευθύντρια και Επιστημονικά Υπεύθυνη της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, για να λάβει γνώση και για να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες, αφού αντιγράψει αυτήν ως έχει στο αποδεικτικό επιδόσεως».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου