Σάκης Ρουβάς: «Ο Βόλος είναι η πόλη που αγαπώ πολύ»

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-03, 10:49:21
Σάκης Ρουβάς: «Ο Βόλος είναι η πόλη που αγαπώ πολύ»

Οι θαμώνες του γνωστού τσιπουράδικου «Η Κερασιά» στην πλατεία των Παλαιών στον Βόλο δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν χθες το μεσημέρι συνειδητοποίησαν πως σε ένα από τα διπλανά τραπέζια καθόταν ο Σάκης Ρουβάς.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που αποτελεί ίνδαλμα για τη νεολαία, χαμογελαστός και ευδιάθετος, απολάμβανε το βολιώτικο τσίπουρο μαζί με συνεργάτες του, τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκο Ντίτορα, τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου κ. Αλέξανδρο Δούρα και ορισμένους άλλους φίλους.

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του, ακολούθησε όπως ήταν φυσικό ένας μικρός χαμός. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Σε κανέναν δεν αρνήθηκε. Μάλιστα χαμογελαστός και ιδιαίτερα προσιτός, με μεγάλη προθυμία και εγκαρδιότητα χαιρέτησε όποιον τον πλησίαζε για να του μιλήσει. Περιττό να επισημανθεί ότι τα «φλας» πήραν φωτιά.

Στο γνωστό τσιπουράδικο των Παλαιών «Η Κερασιά» βρέθηκε χθες ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης κ. Νίκο Ντίτορα, τον διευθυντή της Καρδιολογικής Αλ. Δούρα, συνεργάτες και φίλους

Με την ίδια εγκαρδιότητα, υποδέχτηκε στο τραπέζι και τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. Εξοικειωμένος με τη δημοσιότητα, προσηνής και χαμογελαστός, δέχτηκε να μας μιλήσει αποκλειστικά και μόνο για να μεταφέρει μέσω της εφημερίδας, τη μεγάλη του αγάπη για τον Βόλο, όπως μας είπε. «Είναι η πόλη που αγαπώ πολύ. Είναι πολύ όμορφη, με ωραίους και ζεστούς ανθρώπους» επισήμανε για να προσθέσει: «Έχω πολλούς φίλους στον Βόλο και στο Πήλιο τους οποίους εκτιμώ, για αυτό και μ’ αρέσει να επισκέπτομαι συχνά την περιοχή». Ο Σάκης Ρουβάς δεν έκρυψε την επιθυμία του να τραγουδήσει και πάλι με την πρώτη ευκαιρία στον Βόλο.

 Έχει άλλωστε τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Δεκέμβριο του 2016, όταν προσκεκλημένος της δημοτικής αρχής του Αχ. Μπέου στον Βόλο, ήταν εκείνος που «άνοιξε» τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Έχει ακόμη στο μυαλό του τις εικόνες των χιλιάδων Βολιωτών που κατέκλυσαν την παραλία και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης για να βρεθούν σύσσωμοι σε εκείνη την εκδήλωση. «Ήταν πράγματι συναρπαστική εκείνη η βραδιά. Η αγάπη του κόσμου με συγκίνησε βαθύτατα. Ναι, γιατί όχι μπορούμε να το ξανακάνουμε κάποια στιγμή» δήλωσε με αφοπλιστικό χαμόγελο στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και ίνδαλμα της νεολαίας μιλώντας χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εξύμνησε τις ομορφιές του Βόλου

Η χαλαρή κουβέντα μας, με παράκληση του δημοφιλή τραγουδιστή δεν επεκτάθηκε σ’ άλλα θέματα - άλλωστε όπως μας εξήγησαν οι συνεργάτες του, ο ίδιος επισκέφτηκε αποκλειστικά και μόνο τον Βόλο για να απολαύσει το τσίπουρο και τους όμορφους μεζέδες, μακριά από τις επαγγελματικές δραστηριότητές του.

Ο Σάκης Ρουβάς πριν από τον Βόλο, έκανε πρώτη στάση στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Λάρισα, όπου είχε συνάντηση με τον συντονιστή κ. Νίκο Ντίτορα. Αντικείμενο της συζήτησης που είχαν οι δύο πλευρές, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ήταν θέματα που αφορούν στη μονάδα παραγωγής βιοαερίου την οποία έχει δημιουργήσει ο δημοφιλής τραγουδιστής στην περιοχή των Σοφάδων στην Καρδίτσα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, εκτός από το έντονο καλλιτεχνικό και κοινωνικά δραστήριο προφίλ του, εξελίσσεται πλέον και σ’ ένα επιτυχημένο επιχειρηματία στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, παρουσίασε ο ίδιος σε κέντρο της Καρδίτσας, σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το project της εταιρείας βιοαερίου, το οποίο προγραμματίζεται να επεκταθεί και στον τομέα των θερμοκηπίων για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων.

 

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=