ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρή εντοπίστηκε στο σπίτι της 48χρονη Βολιώτισσα

νεκρή-εντοπίστηκε-στο-σπίτι-της-48χρονη-742716

Πανικός και αναστάτωση χθες στις εργατικές κατοικίες στον Ξηρόκαμπο στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 6:45 μία γυναίκα ηλικίας 48 ετών, μητέρα τριών παιδιών εντοπιζόταν νεκρή στο σπίτι όπου βρισκόταν μόνη παρέα με το σκυλάκι της το οποίο καθόταν στην κοιλιά της και δεν απομακρυνόταν ρούπι από εκείνη.

Ο σύζυγος της γυναίκας άρχισε να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν είχε αισθήσεις. Άμεσα ασθενοφόρο μετέβη στον τόπο, όμως το πλήρωμα δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να επαναφέρει τη γυναίκα καθώς ήταν πλέον αργά.

Η 48χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ανέλαβε την έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου της. Η Ασφάλεια παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι, όταν συνέβη το μοιραίο και έτσι κανείς δεν ήταν κοντά της για τη βοηθήσει πέρα από το σκυλάκι της.

Η πόρτα του σπιτιού ήταν μισάνοιχτη, με αποτέλεσμα γείτονες της 48χρονης να ανησυχήσουν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Η έρευνα συνεχίζεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου