ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Το αδιαχώρητο στο κέντρο…
Χθες το πρωί με κλειστή την αγορά το κέντρο του Βόλου ήταν χάρμα οφθαλμών. Ανετη η μετακίνηση πεζών και ΙΧήδων στις κεντρικότερες αρτηρίες. Όταν όμως έφθασε το μεσημέρι και όλοι κατέβηκαν με τα Ι.Χ. για… καφέ στην παραλία ή στους πεζόδρομους, τότε δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Εις μάτην ο διοικητής και οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν να βάλουν κάποια τάξη.
Δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα…
Α.Τ.

Ασχημη εικόνα
Η χθεσινή εικόνα της αγοράς του Βόλου ήταν κάπως περίεργη. Τα μισά καταστήματα ανοικτά και τα υπόλοιπα κλειστά. Η αργία για καταστηματάρχες και εργαζόμενους ήταν… χρεωμένη από τις ημέρες του Πάσχα. Όμως χθες οι καταναλωτές έδειχναν κάπως μπερδεμένοι ψάχνοντας ποια μαγαζιά λειτουργούν και ποια όχι. Πήραν τα σοκάκια δηλαδή. Πάντως και με τη μισή αγορά εν λειτουργία, ούτε χθες αποφύγαμε το κυκλοφοριακό.
X.M.

Απόλυτη νέκρα
Στις δημόσιες υπηρεσίες χθες ευκολότερα συναντούσες… Τσιτουρίδη παρά δημόσιο υπάλληλο. Εργάσιμη ανάμεσα σε δύο αργίες και όλοι ή σχεδόν όλοι την έκαναν…καπνός. Βεβαίως το αντίθετο θα ήταν είδηση και όχι η αναμενόμενη χθεσινή εικόνα.
Χ.Μ.

Ουρές χιλιομέτρων
Πάνω από ενάμιση χιλιόμετρο ήταν η ουρά των αυτοκινήτων το Σάββατο το απόγευμα μεταξύ των εκκλησιών των Εισοδείων της Θεοτόκου και της Αγίας Τριάδας στον Ανω Βόλο. Αναστέναξε το στενό οδικό κύκλωμα Πηλίου της συγκεκριμένης περιοχής. Όταν μάλιστα συναντήθηκαν δύο λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και του Αστικού έγινε του… Κουτρούλη ο γάμος! Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις δύο πλευρές του δρόμου που είχαν καταφθάσει για το γάμο σε μία από τις εκκλησίες της περιοχής μπλοκάρισαν τα πάντα. Οι μελλόνυμφοι θα πρέπει, εκτός από το δικό τους ανθόσπαρτο βίο, να σκέπτονται και τον αβίωτο βίο των επισκεπτών και των διερχόμενων τουριστών. Άλλωστε δυο λεωφορεία για την μεταφορά των καλεσμένων θα έλυναν εύκολα τέτοια προβλήματα.
Χ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου