ΤΟΠΙΚΑ

Διττή εκδήλωση για τα 30χρονα του ΠΤΔΕ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

διττή-εκδήλωση-για-τα-30χρονα-του-πτδε-σ-742960

Διττή εκδήλωση με αφορμή τα 30χρονα λειτουργίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή του video «Μιλάμε για το Τμήμα μας», όπου απόφοιτοι του ΠΤΔΕ, αλλά και νυν φοιτήτριες, μιλάνε για τις εμπειρίες τους και αναμνήσεις τους από το τμήμα, τα εφόδια που απόκτησαν σε αυτό για την επαγγελματική πορεία τους, τις προσδοκίες τους και τις επιδιώξεις τους.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα δοθεί συναυλία του κουαρτέτου Stelios Chatzikaleas Quartet feat. East Mediterranean Jazz Ensemble. Το μουσικό κουαρτέτο του τρομπετίστα Στέλιου Χατζηκαλέα, απόφοιτου του ΠΤΔΕ ΠΘ, συμπράττει επί σκηνής με τρεις από τους πλέον αναγνωρισμένους Παλαιστίνιους μουσικούς και συνθέτες σε όλο τον αραβικό κόσμο σε μια μίξη σύγχρονης ευρωπαϊκής τζαζ μουσικής επηρεασμένης από την αρμονική πρωτοπορία της μετα-ρομαντικής και ιμπρεσιονιστικής περιόδου και μελωδιών από την κουλτούρα της κλασικής αραβικής μουσικής. Τον Στέλιο Χατζηκαλέα που παίζει τρομπέτα συνοδεύουν ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο, ο Ντίνος Μάνος στο κοντραμπάσο, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης στα τύμπανα, ο Tareq Abboushi στο μπουζούκι, ο Ibrahim Najem στο ούτι και ο Mohammad Karzon στα αραβικά κρουστά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου