Κατέρρευσε 48χρονος φίλαθλος στον αγώνα στο Βελεστίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-01, 09:21:21
Κατέρρευσε 48χρονος φίλαθλος στον αγώνα στο Βελεστίνο

«Πάγωσαν» στο γήπεδο Βελεστίνου, στη διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα, φίλαθλου, παίκτες και παράγοντες, στη θέα ενός νεαρής ηλικίας φιλάθλου, ο οποίος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στις κερκίδες…

Στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΘ και στον αγώνα μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Πυράσσου, το πανηγύρι στο τέλος του αγώνα για τη νίκη της ομάδας του Βελεστίνου διαδέχθηκαν το σοκ, αλλά και η αγωνία για τον 48χρονο φίλαθλο, από το Βελεστίνο.

Οδεύοντας στη συμπλήρωση 90 λεπτών κι ενώ οι κυανόλευκοι είχανε «κλειδώσει» την επικράτηση, στο γήπεδο επικράτησε αναστάτωση, οι ποδοσφαιριστές κοιτούσαν εκτός αγωνιστικού χώρου, με φιλάθλους και ανθρώπους των δύο ομάδων να προσπαθούν αρχικά να σπάσουν την πόρτα, η οποία τελικά ξεκλειδώθηκε με τον γιατρό του αγώνα να μεταβαίνει στις κερκίδες και στη συνέχεια να φτάνει άμεσα ασθενοφόρο με πλήρωμα από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Στο Κ.Υ. Βελεστίνου διακομίσθηκε έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του, όμως, οι γιατροί εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του έκριναν επιβεβλημένη τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί στο Αχιλλοπούλειο έσπευσαν για την αντιμετώπιση του περιστατικού και φέρεται να έγιναν οι «άγγελοί» του, καθώς κατάφεραν να τον ανατάξουν από δεύτερη ανακοπή που υπέστη. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή και οι επόμενες ώρες κρίσιμες.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=