ΤΟΠΙΚΑ

Ποινική διαμεσολάβηση την επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο

ποινική-διαμεσολάβηση-την-επίθεση-με-743728

Το δρόμο της ποινικής διαμεσολάβησης πήρε η υπόθεση με τον 48χρονο Βολιώτη που επιτέθηκε και τραυμάτισε τον γιο του το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου στο σπίτι τους στον Βόλο.

Χθες, που ήταν να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 48χρονος υπέβαλλε αίτημα για ποινική διαμεσολάβηση, τόσο από τον ίδιο τον κατηγορούμενο, όσο και από τη σύζυγό του που ήταν διάδικοι στην υπόθεση.

Με την προτροπή του προέδρου της έδρας του δικαστηρίου η οικογένεια να ακολουθήσει τη διαδικασία και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έβαλε στο αρχείο την υπόθεση.

Επισημαίνεται ότι με τη διαδικασία αυτή, το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης τίθεται στο αρχείο, εκτός εάν υπάρξει επανάληψη βίας στο σπίτι στο διάστημα των επόμενων τριών χρόνων.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα κεντρικής πολυκατοικίας του Βόλου. Ο 48χρονος ωστόσο συνελήφθη στο Νοσοκομείο, όταν πήγε να δει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς μεταξύ τους δεν αφορούσε σε κάτι σοβαρό, ωστόσο ο 48χρονος επιτέθηκε με το μαχαίρι που βρήκε στην κουζίνα στον 17χρονο γιο του, προκαλώντας του τραύμα στην παλάμη του αριστερού του χεριού.

Ο 17χρονος με τη συνδρομή της μητέρας του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε νοσηλευόμενος.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου