ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Δεν συνεχίζεται απλώς, αλλά πλέον παίρνει μορφή «τακτικού» πολέμου η μάχη μεταξύ Αστυνομίας και «αγνώστων». Μέχρι και… πολυβόλα και χειροβομβίδες χρησιμοποίησαν προχθές σε επίθεση κατά αστυνομικού τμήματος. Σε λίγο η ΕΛ.ΑΣ. θα απαντάει με ναρκοθέτηση των πεζοδρομίων της!

Βλέπω το Λόρδο Μπάιρον να εμπνέεται νέα ποιήματα από την πιθανή «έξοδο» (από το υπουργείο).

Τελικά το ΠΑΣΟΚ κατηγορούσαν και κατηγορούν για τα χρηματιστηριακά βρώμικα παιχνίδια του 1999-2000, όμως αποδεδειγμένα μέχρι τώρα μόνο γαλάζια στελέχη είχαν τρελές κονόμες σε βάρος του κοσμάκη τότε.
Γνωρίσαμε τον Ευγένιο, ειδικό γραμματέα του Τσιτουρίδη, ετοιμαζόμαστε να γνωρίσουμε και τον Γ. Κουρή, γενικό γραμματέα του Αλογοσκούφη, που είχε στήσει ΕΛΔΕ – σωστό κουμπαρά αποταμίευσης.

Αλλη μια απόδειξη της αξιοκρατίας που προωθεί η κυβέρνηση και του αντικειμενικού συστήματος προσλήψεων.
Η ΓΓΑ κάνει διαγωνισμό για πρόσληψη 130 γυμναστών πτυχιούχων φυσικής αγωγής (οι δύο στη Μαγνησία). Πρόσληψη με μοριοδότηση. Για το χρόνο απόκτηση πτυχίου μέχρι 2 μόρια, για την εμπειρία μέχρι 2 μόρια, για τη συμμετοχή σε ολυμπιακές νίκες επίσης, για κοτζάμ διδακτορικό πάλι 2 μόρια. Για να μην μπερδευτούν οι υπεύθυνοι επιλογής των υποψηφίων, έρχεται προς διευκόλυνση τώρα η γαλάζια έμπνευση. Η πρόταση του (διορισμένου κομματικά) Νομαρχιακού Υπεύθυνου (ο ΝΕΦΑ που ξέραμε), δίνει 4 μόρια!!!

Σε ένα δεύτερο διαγωνισμό, πάλι της ΓΓΑ, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πτυχιούχοι φυσικής αγωγής να κάνουν χαρτιά για 200 θέσεις (τέσσερις στη Μαγνησία). Εδώ ισχύουν ό,τι και πριν στη μοριοδότηση, όμως δεν υπάρχει «πρόταση νομαρχιακού υπευθύνου». Υπάρχει όμως η περίφημη «συνέντευξη» που δίνει… εξι μόρια!!!

Γιατί δεν βάζουν ως κριτήριο πρόσληψης τη φωτοτυπία της κομματικής ταυτότητας να μειώσουν και τη γραφειοκρατία; Πόσοι έμειναν ακόμη προς τακτοποίηση πριν τις εκλογές;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου