ΤΟΠΙΚΑ

Κατασχέθηκαν οικόπεδο και γραφεία στο κέντρο του Βόλου

κατασχέθηκαν-οικόπεδο-και-γραφεία-στ-745445

Κατασχέθηκε χθες μέρος και όχι το σύνολο ακινήτων που συμπεριλαμβάνονταν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και αφορούν σε οφειλές ιδιώτη από τον Βόλο σε μεγάλη Τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο πλειστηριασμό, αναδείχτηκε πλειοδότης μόνο για ένα οικόπεδο που βρίσκεται εκτός Βόλου και για πέντε γραφεία σε κεντρική πολυκατοικία, και όχι για το σύνολο των ακινήτων για τα οποία του υπόχρεου ιδιώτη η ακίνητη περιουσία έβγαινε σε πλειστηριασμό. Το σύνολο των ακινήτων που έβγαιναν στο σφυρί σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένα οικόπεδο έκτασης 1.148 τετραγωνικών μέτρων σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου περιφραγμένο με οικία μισθωμένη και πέντε γραφεία σε πολυκατοικία στον Βόλο στον γ’ και δ’ όροφο.

Να σημειωθεί πως για το συγκεκριμένο πλειστηριασμό δεν έγινε σαφές αν στον πλειστηριασμό συμμετείχε η ίδια η τράπεζα και κατοχυρώθηκε υπέρ της ένα κομμάτι της ακίνητης περιουσίας που κατασχέθηκε ή ιδιώτης.

Χθες ήταν προγραμματισμένος ακόμη ένας ηλεκτρονικός πλειστηριασμός που αφορούσε σε οφειλές ιδιώτη από τον Βόλο προς τράπεζα, ο οποίος όμως κρίθηκε άγονος αφού δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος.

Και οι δύο προαναφερθέντες πλειστηριασμοί διενεργήθηκαν στη Λάρισα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου