ΤΟΠΙΚΑ

Μεϊκόπουλος -Μπαλλής: Συχνά αντίθετο με τις κυβερνητικές επιλογές το ΤΑΙΠΕΔ

μεϊκόπουλος-μπαλλής-συχνά-αντίθετο-μ-745910

Την απορία τους για την απομάκρυνση του Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου από τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΒ εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής.

Οι δύο βουλευτές επισημαίνουν επίσης ότι το ΤΑΙΠΕΔ αναφορικά με “τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών της χώρας μας, συχνά βρίσκονται στον αντίποδα των δικών μας κομματικών θέσεων, αλλά και των κυβερνητικών επιλογών”.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

“Δηλώνουμε τη βαθιά μας εκτίμηση στο πρόσωπο του συντρόφου μας Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου, το έργο του οποίου στη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, χαίρει καθολικής αναγνώρισης από την κοινωνία του Βόλου.

Εκφράζουμε την απορία μας για την πρόσφατη απόφαση απομάκρυνσης του από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. Την απόφαση αυτή πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, οι επιδιώξεις του οποίου στο μεγάλο θέμα της διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών της χώρας μας, συχνά βρίσκονται στον αντίποδα των δικών μας κομματικών θέσεων, αλλά και των κυβερνητικών επιλογών.

Είμαστε βέβαιοι πως το έργο, η πολιτική κατεύθυνση που το διαπερνούσε και οι αναπτυξιακοί σχεδιασμοί που δρομολογήθηκαν στον ΟΛΒ την περίοδο της θητείας του συντρόφου Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου θα συνεχιστούν και από το νέο σχήμα διοίκησης του Οργανισμού”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου