ΤΟΠΙΚΑ

Επικρίσεις της Επιτροπής Πολιτών κατά του περιφερειάρχη

επικρίσεις-της-επιτροπής-πολιτών-κατ-746664

Κριτική στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό για δηλώσεις που έκανε με αφορμή την οσμή πλαστικού από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών

«Ο κ. Αγοραστός παραδέχεται την αναποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του, αλλά ταυτόχρονα αποδίδει το ρόλο του «μπροστάρη» στην Περιφέρεια και στον εαυτό του! Μπορεί να μας θυμίσει άραγε πότε ακριβώς και με «ποιους κινδύνους βγήκαν μπροστά στο θέμα της ΑΓΕΤ γιατί πίστευαν ότι πρέπει να το κάνουν, όπως ισχυρίζεται;» διερωτάται η Επιτροπή.

Επίσης μεταξύ άλλων κάνει λόγο για κοροϊδία, ισχυριζόμενη ότι «η Περιφέρεια θα μπορούσε να εντατικοποιήσει τους ελέγχους τις ώρες και ημέρες που αναδίδεται έντονη η οσμή, ελέγχους τόσο για το υλικό που καίγεται όσο και για τις συνθήκες καύσης».

«Σε περίπτωση, που ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας δεν έχει πειστεί ακόμη για τη σοβαρότητα του θέματος» προσθέτει η Επιτροπή, καλείται στις εκδηλώσεις της, σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19:00 στο παραλιακό κτήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αμφιθέατρο Σαράτση, και αύριο Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο της Νέας Δημητριάδας (Ορμινίου-Θερμοπυλών) στις 18.30 όπου θα γίνει ενημέρωση των κατοίκων της Νέας Δημητριάδας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου