ΤΟΠΙΚΑ

Οpen Day στην Γκλαβάνη με ειδικές τιμές σε διάφορα είδη

οpen-day-στην-γκλαβάνη-με-ειδικές-τιμές-σε-δι-746739

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Γκλαβάνη Open day, με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εμπορικά στην συγκεκριμένη οδό, από την Ερμού μέχρι την Δημητριάδος, να πρωταγωνιστούν στην κοινή προσπάθεια.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Οι επαγγελματίες της Γκλαβάνη ενώνουν τις δυνάμεις τους, διοργανώνοντας μια γιορτή γεμάτη ειδικές τιμές, μουσική, χορό και δώρα. Μεθαύριο Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου υποδέχονται τους κατοίκους της πόλης, όλη μέρα με ειδικές τιμές σε συγκεκριμένα είδη, εκπλήξεις, μουσική και χορό.

Η απόφαση για την συγκεκριμένη διοργάνωση είναι κοινή, ενώ όπως ανέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ οι είκοσι, περίπου, επαγγελματίες, θα υπάρχει εορταστικός στολισμός στην Γκλαβάνη, μουσική με dj, και εκπλήξεις. Το ευχάριστο χάπενιγκ θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί έως τις 10 περίπου το βράδυ, με τους διοργανωτές να απευθύνουν κάλεσμα στην τοπική κοινωνία, να δώσει το παρών στο κεφάτο κάλεσμα. Κοινός στόχος είναι «να δώσουμε χαρούμενη νότα στην καθημερινότητα της πόλης και να αλλάξουμε την διάθεση όλων» όπως υπογραμμίζουν.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Απόστολος Οντόπουλος, επικροτεί την προσπάθεια, ενώ με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σημείωσε ότι «μας χαροποίησε ιδιαίτερα η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, διότι είναι σημαντικές οι δράσεις εξωστρέφειας, που υλοποιούνται με πνεύμα συνεργασίας. Εχουν περάσει οι εποχές που περιμέναμε τους πελάτες να έρθουν στα καταστήματα. Πρέπει να κάνουμε, πλέον ενέργειες ούτως ώστε να φέρουμε τους πελάτες στην εμπορική αγορά, και γενικότερα είναι πολύ θετικό που πήραν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, συνάδελφοι έμποροι».

Στόχος και προσδοκία των διοργανωτών, είναι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να αποτελέσει την αφορμή για παρόμοιες διοργανώσεις και σε άλλα σημεία της εμπορικής αγοράς και κυρίως εκτός κέντρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου