ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ καταγγέλλει την τοποθέτηση καμερών σε κτίρια του Δήμου Βόλου

ο-σύλλογος-εργαζομένων-οτα-καταγγέλλ-748587

Η τοποθέτηση καμερών σε δημοτικά κτίρια του Δήμου Βόλου ήταν ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης στη χθεσινή συνεδρίαση του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας.

Ο Σύλλογος με σημερινή του ανακοίνωση ενημερώσει τους δημοτικούς υπαλλήλους, αλλά και τους πολίτες ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν κάμερες τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους δημοτικών κτιρίων του Βόλου.

Ο Σύλλογος στη χθεσινή συνεδρίαση κατήγγειλε ομόφωνα την Δημοτική Αρχή Βόλου για την κίνηση αυτή και όπως επισημάνθηκε χαρακτηριστικά “πρόκειται για μια ακόμη “δημοκρατική” ενέργεια της δημοτικής αρχής που έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες και σκοπό έχουν τον έλεγχο και το εκφοβισμό όχι μόνο των συναδέλφων μας αλλά και των απλών πολιτών που θα κάνουν το λάθος να επισκεφθούν κτίρια του Δήμου Βόλου”.

Ο Σύλλογος ζητά άμεσα την απομάκρυνση των καμερών και επιπλέον επισημαίνει ότι ο σύλλογος με το υπ. Αριθμ. 76928/17-9-2018 έγγραφό του προς τον Δήμο Βόλου (Δήμαρχο, Γενικό Γραμματέα) ζήτησε να ενημερωθεί για την νομιμότητα, το σκοπό ύπαρξής τους και τη χρήση τους.

Επίσης, αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για την απομάκρυνση των καμερών και να καλέσουν τα μέλη του Συλλόγου για ενημέρωση και δράση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου